Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL FT 347 WH SCHEDA PROGRAMMI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL FT 347 WH. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL FT 347 WH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL FT 347 WH te teleladen.


WHIRLPOOL FT 347 WH SCHEDA PROGRAMMI: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (172 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL FT 347 WH INSTRUZIONI PER L'USO (3730 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL FT 347 WHSCHEDA PROGRAMMI

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] JET DEFROST-TOETS Gebruik deze toets om de Jet Defrost-functie te selecteren en om het type voedsel te selecteren dat moet worden ontdooid. [. . . ] OPMERKING: de oven houdt de instellingen slechts 60 seconden vast als de deur geopend en vervolgens gesloten wordt nadat de bereiding voltooid is. MAGNETRONVERMOGEN KIEZEN ALLEEN MAGNETRONFUNCTIE AANBEVOLEN GEBRUIK: VERWARMEN van dranken, water, heldere soepen, koffie, thee of ander voedsel met een JET (950 W) hoog watergehalte. Wanneer het voedsel eieren of room bevat, moet u een lager niveau kiezen. 750 W 650 W 500 W 350 W 160 W 90 W BEREIDEN van vis , vlees , groenten enz. VOORZICHTIG BEREIDEN van eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken van casseroles. Deze functie kan alleen gebruikt worden bij bereiding met de magnetronfunctie en gecombineerde grill- en magnetronfuncties. [. . . ] HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN VERMOGEN 350 W 160 W 90 W AANBEVOLEN GEBRUIK: BEREIDEN VAN gevogelte, aardappelen in de schil, lasagne en vis BEREIDEN VAN geroosterd vlees en vruchtentaarten BEREIDEN VAN taarten en gebak VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ 2200 W 10 A 950 W 1000 W 1300 W 333 X 548 X 533 JET AIR GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het bakken van cakes met cakemix en voorgebakken broodjes. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL FT 347 WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL FT 347 WH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag