Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL FSCR80430 PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL FSCR80430. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL FSCR80430 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL FSCR80430 te teleladen.


WHIRLPOOL FSCR80430 PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (61 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL FSCR80430 ENERGIELABEL (146 ko)
   WHIRLPOOL FSCR80430 GEBRUIK EN ONDERHOUD (6742 ko)
   WHIRLPOOL FSCR80430 PRODUCTINFORMATIEBLAD (1058 ko)
   WHIRLPOOL FSCR80430 SNELLE REFERENTIEGIDS (7637 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL FSCR80430PRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het werkelijke waterverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt. Efficiëntieklasse voor het centrifugeren A op een schaal van G (minst efficiënt) tot A (meest efficiënt). MAXIMALE CENTRIFUGEERSNELHEID 1400 RPM 44% Restvochtpercentage na centrifugeren bij maximale centrifugesnelheid Het “Eco Katoen 60°C” programma en het “Eco Katoen 40°C” programma zijn de standaard wasprogramma's waarop de informatie op het label en de fiche betrekking hebben. Deze programma's zijn geschikt om normaal vervuild katoenen wasgoed te reinigen. Het zijn de meest efficiënte programma's op het gebied van energie- en waterverbruik. GEMIDDELDE DUUR VAN HETE Eco Katoen 40°C PROGRAMMA MET HALVE BELADING GEMIDDELDE DUUR VAN HET Eco Katoen 60°C PROGRAMMA MET VOLLE BELADING GEMIDDELDE DUUR VAN HET Eco Katoen 60°C PROGRAMMA MET HALVE BELADING DUUR SLUIMERSTAND GELUIDSEMISSIE BIJ WASSEN DB(A) RE 1 PW GELUIDSEMISSIE BIJ CENTRIFUGEREN DB(A) RE 1 PW TINSTALLATIE 240 min 360 min 240 min 15 min 48 67 Vrijstaand [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL FSCR80430

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL FSCR80430 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag