Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL FL 1063 INSTALLATIE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL FL 1063. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL FL 1063 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL FL 1063 te teleladen.


WHIRLPOOL FL 1063 INSTALLATIE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (404 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL FL 1063 INSTALLATION (404 ko)
   WHIRLPOOL FL 1063 INSTALLAZIONE (404 ko)
   WHIRLPOOL FL 1063 GEBRUIKSAANWIJZING (569 ko)
   WHIRLPOOL FL 1063 AUFSTELLUNGSANLEITUNG (404 ko)
   WHIRLPOOL FL 1063 INSTALLATION (404 ko)
   WHIRLPOOL FL 1063 PROGRAM CHART (226 ko)
   WHIRLPOOL FL 1063 INSTRUCTION FOR USE (603 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL FL 1063INSTALLATIE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € • • Lees deze “GIDS VOOR DE INSTALLATIE” voordat u aan het werk gaat. Bewaar deze “GIDS VOOR DE INSTALLATIE” voor raadpleging in de toekomst. [. . . ] Als de vloer ongelijk is, moeten de 4 pootjes worden bijgesteld; leg geen stukken hout enz. Draai de borgmoer met de klok mee los (zie pijl) met de bijgeleverde sleutel C. Til de machine iets op en stel de hoogte van het voetje in door het te draaien. Belangrijk: span de borgmoer door hem tegen de klok in te draaien naar de omkasting van het apparaat. Als de watertoevoerslang nog niet geïnstalleerd is, moet hij aan het apparaat worden geschroefd. Schroef de watertoevoerslang met de hand vast op de kraan, en span de moer. € Het apparaat mag niet worden aangesloten op de mengkraan van een geiser of boiler die niet onder druk staat. • Controleer de waterdichtheid van de aansluitingen door de kraan helemaal open te draaien. € Als de slang te kort is, vervangt u deze door een drukslang van voldoende lengte (min. Voor modellen met een waterstopslang: Als de flexibele slang te kort is, vervang hem dan door een “waterstop”-slang met een lengte van 3 m (verkrijgbaar bij de klantenservice of bij uw leverancier). Deze vervanging mag alleen uitgevoerd worden door een ervaren elektricien. Afhankelijk van het model kunnen de toevoerslang en de plastic afdichting bij de aansluiting op de kraan elektrische onderdelen bevatten. De slang niet doorsnijden en de plastic doos niet onderdompelen in water. Die rechte Klammer nicht lösen, da sonst die Waschmachine bei der Benutzung auslaufen könnte. [. . . ] Opmerkingen: • • • • • Let erop dat er geen knikken in de afvoerslang zitten Zet de slang vast zodat hij niet kan vallen Kleine handwasbakken zijn niet geschikt Gebruik, als er een verlengstuk gemaakt moet worden, een slang van hetzelfde type en zet de aansluitingen vast met klemmen. Houd u aan de plaatselijke voorschriften voor elektrische aansluitingen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL FL 1063

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL FL 1063 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag