Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPS 8460/IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPS 8460/IN. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ETPS 8460/IN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPS 8460/IN te teleladen.


WHIRLPOOL ETPS 8460/IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (186 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ETPS 8460/IN INSTALLATION (508 ko)
   WHIRLPOOL ETPS 8460/IN PROGRAM CHART (185 ko)
   WHIRLPOOL ETPS 8460/IN INSTRUCTION FOR USE (229 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ETPS 8460/INPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 4 Kookzone met stralingswarmte Ø 180 Dubbele kookzone met stralingswarmte Ø 210 Kookzone met stralingswarmte Ø 145 Kookzone met stralingswarmte Ø 145 Bedieningsdisplay Let op: Om onherstelbare schade aan het glaskeramische oppervlak te vermijden mogen de volgende voorwerpen niet worden gebruikt: - pannen met een niet volledig vlakke onderkant. Alle esthetische defecten (krassen, vlekken op het oppervlak, enz. ) dienen onmiddellijk bij installatie gemeld te worden. 1 5 AFMETINGEN VAN DE KOOKPLAAT (mm) Type PLEAT 230 V ~ /400 V 3 N ~ 50 Hz 6, 2 kW 5019 419 01121 C D B F A E A B C-E Aan/Uit Selectie kookzones en timer Verhogen en verlagen van het vermogen Bij de eerste installatie voert het bedieningspaneel een werkingscontrole van circa 1 seconde uit, waarna de functie “Vergrendeling kookplaat” automatisch wordt ingeschakeld. [. . . ] Druk tegelijkertijd op de toetsen +/- om alle instellingen te annuleren. Als u nogmaals op toets “+” drukt als de instelling 9 is bereikt, wordt de functie “Booster” geactiveerd en verschijnt de letter “A” op het display. BELANGRIJK: de bediening wordt 10 seconden nadat de warmtestand geselecteerd is, uitgeschakeld. Om de warmtestand te veranderen moet u eerst opnieuw op de keuzetoets “B” drukken, en verandert u vervolgens de instelling met de toetsen “E” of “C”. MEERVOUDIGE ZONE: Nadat u de gewenste zone gekozen heeft en het niveau heeft ingesteld (zoals hiervoor is beschreven) drukt u op de toets “F”, boven de toets gaat een lampje branden en de aanvullende zone wordt ingeschakeld. U kunt de meervoudige zone alleen in de volgende gevallen gebruiken: 1) De kookzone is voorzien van een meervoudige zone; 2) Het gekozen vermogensniveau moet hoger zijn dan 0. Om de meervoudige zone uit te schakelen op de toets “B” van de gewenste zone drukken en nogmaals op de toets “F” drukken. Om de timerfunctie in te stellen selecteert u de gewenste kookzone en geeft u het vermogensniveau aan. Druk nogmaals op de toets van de kookzone; er gaat een lichtpuntje branden in het display van de zone waarvan de tijd wordt afgeteld. Op de 2 displays verschijnt knipperend “00” druk op de toetsen “C” of “E” om de tijd in te stellen van 1 tot 99. [. . . ] D F Toets vergrendeling kookplaat Inschakeling/Uitschakeling meervoudige zone H RESTWARMTE-INDICATOR Nadat de kookzone uitgeschakeld is, blijft de restwarmte-indicator “H” aan of knippert afwisselend met “0” totdat de temperatuur van de kookplaat tot een veilig niveau is gedaald. BELANGRIJK: om veiligheidsredenen is de kookplaat van een automatische uitschakelfunctie voorzien. Langdurig gebruik van dezelfde warmtestand activeert de automatische uitschakeling van de kookzone (de kookzone wordt bijvoorbeeld uitgeschakeld nadat deze 1 uur op de maximale verhitting is ingesteld). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ETPS 8460/IN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ETPS 8460/IN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag