Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01 PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01 te teleladen.


WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01 PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (75 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01 GEBRUIKSAANWIJZING (367 ko)
   WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01 PROGRAM CHART (75 ko)
   WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01 INSTRUCTION FOR USE (369 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01PRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 5. Kookzone linksvoor, 180 mm Kookzone linksachter met duo-kookzone, 120/210 mm Kookzone rechtsachter, 145 mm Kookzone rechtsvoor, 145 mm Display Belangrijk: Om onherstelbare schade aan het glaskeramische oppervlak te vermijden mogen niet worden gebruikt: - Potten met een niet volledig vlakke onderkant. Alle uiterlijke gebreken (krassen, deuken enz. ) moeten worden gemeld ten tijde van de installatie. MONTAGEMATEN VAN DE KOOKPLAAT (mm) Type PLENS 230 V~/400 V 3 N~ 50 Hz 6, 2 kW Type PLENS 230 V ~50Hz 5, 7 Kw (only for UK) 5019 419 61911/A GEBRUIK VAN DE KOOKPLAAT A B C D De toets moet ongeveer 2 sec. [. . . ] De SPECIALE FUNCTIES duo-kookzone en Automatisch snelkoken van elke kookzone kunnen met deze toets in- of uitgeschakeld worden. De juiste kookzone moet ingeschakeld worden om de speciale functies te kunnen instellen. De volgende speciale functies zijn beschikbaar (indien aanwezig): FUNCTIE DUO-KOOKZONE Hiermee wordt de buitenste verwarmingsring van de kookzone ingeschakeld. SNELKOOKFUNCTIE Met deze functie wordt de kookzone gedurende een bepaalde tijd tot de hoogste temperatuur verhit om iets aan de kook te brengen. Vervolgens wordt automatisch teruggeschakeld naar de gekozen instelling, om het koken voort te zetten (b. v. op de hoogste instelling + vervolgens automatische terugschakeling naar instelling 5). De functie TIJDSSCHAKELING [indien aanwezig] kan zowel worden gebruikt als een kortstondig alarm alsook worden toegewezen aan elke geselecteerde kookzone. Om de tijdsschakelfunctie aan een bepaalde kookzone toe te wijzen moet eerst de kookzone in gebied A gekozen en ingeschakeld worden. De functie wordt ingeschakeld door de toets met het kloksymbool in te drukken. begint de timerfunctie automatisch en gaat de controle-LED permanent branden. De 20 seconden kunnen ook voortijdig worden bevestigd, nadat de toets met het kloksymbool bevestigd is. Aan het einde van de ingestelde bereidingstijd klinkt een geluidssignaal dat maximaal 1 minuut duurt. Dit signaal kan echter van tevoren worden uitgezet door op de toets met het kloksymbool te drukken. Als de tijdsschakelfunctie aan de kookzone is toegewezen, wordt deze uitgeschakeld en dooft het controlelampje. Er kan maar één kookzone tegelijk worden gebruikt met de tijdsschakelfunctie. [. . . ] Met deze functie wordt een lagere vermogensinstelling ingeschakeld om maaltijden warm te houden na de bereiding. Met deze functie wordt de hoogste vermogensinstelling ingeschakeld om water snel aan de kook te brengen. WARMHOUDFUNCTIE TURBO-VERWARMEN [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ETPS 5660 IN/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag