Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPI 6620 IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPI 6620 IN. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ETPI 6620 IN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPI 6620 IN te teleladen.


WHIRLPOOL ETPI 6620 IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (165 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ETPI 6620 IN GEBRUIKSAANWIJZING (846 ko)
   WHIRLPOOL ETPI 6620 IN INSTRUCTION FOR USE (842 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ETPI 6620 INPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kookzone met inductiewarmte Ø 210 Kookzone met stralingswarmte Ø 145 Dubbele kookzone met stralingswarmte Ø180 Kookzone met inductiewarmte Ø 145 Display 2 3 1 4 Belangrijk: om onherstelbare schade aan het glaskeramische oppervlak te vermijden mogen niet worden gebruikt: - pannen met een niet volledig vlakke onderkant. Alle esthetische defecten (krassen, vlekken, enz. ) dienen bij installatie te worden gemeld. 5 AFMETINGEN VAN DE KOOKPLAAT (mm) TYPE: PLEAM 230 V~/400 V 3N ~ 50 Hz 6, 6 kW TYPE: PLEAM 230 V~ 50 Hz 6, 6 kW (alleen voor VK) 5019 419 01033 HET GEBRUIK VAN DE KOOKPLAAT D A F E C A B C D B Aan/Uit C B C B E F G C Kinderbeveiliging B G C B Hogere vermogensstand Lagere vermogensstand Turbo Timer Schakelt de dubbele kookzone aan/uit LET OP: alvorens de kookplaat in te schakelen, met de toets “E” de KINDERBEVEILIGING uitschakelen. Houd de toets “A” ongeveer 2 seconden ingedrukt om de kookplaat in te schakelen. [. . . ] Door op de toets “A” te drukken worden alle geactiveerde kookzones uitgeschakeld. De functie KINDERBEVEILIGING wordt ingeschakeld door de toets “E” ingedrukt te houden totdat boven de functietoets een lichtpuntje gaat branden. Deze functie blokkeert alle toetsen behalve de toets “A” waarmee de kookplaat uitgeschakeld kan worden. Deze functie blijft ook ingeschakeld nadat de kookplaat uit- en weer ingeschakeld is, en kan worden gedeactiveerd door opnieuw op de toets “E” te drukken totdat het lichtpuntje boven de functietoets uitgaat. De TIMER-functie (indien aanwezig) kan zowel als kookwekker als om de werking van de gewenste kookzones te programmeren, gebruikt worden. Druk op de toets met het kloksymbool “F” om de functie te activeren. Om met de timer een bepaalde kookzone te programmeren, moet eerst met behulp van een van de toetsen “B” de kookzone geselecteerd en ingeschakeld worden. Stel binnen 10 seconden met de toetsen “F” +/- (1-99 min. ) de bereidingstijd in. De Timer-functie start automatisch en het rode controlepuntje blijft branden. Aan het einde van de ingestelde bereidingstijd klinkt er een geluidssignaal. Als de kookzone met de timer-functie geprogrammeerd is, wordt deze uitgeschakeld en gaat ook het lichtpuntje uit. De timer-functie kan slechts voor één kookzone geactiveerd worden. [. . . ] Nadat de kookzone is uitgeschakeld blijft de melding “H” branden, of knipperen en wordt ze afgewisseld door de melding “0” totdat de temperatuur van de kookplaat onder een acceptabel veiligheidsniveau is gezakt. BELANGRIJK: om veiligheidsredenen is de kookplaat van een automatische uitschakelfunctie voorzien. Als een kookzone langere tijd op dezelfde vermogensstand wordt gebruikt, zal deze automatisch uitgeschakeld worden (bijvoorbeeld na een uur op de maximale stand gaat de kookzone vanzelf uit). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ETPI 6620 IN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ETPI 6620 IN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag