Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPI 5740 IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPI 5740 IN. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ETPI 5740 IN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPI 5740 IN te teleladen.


WHIRLPOOL ETPI 5740 IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (48 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ETPI 5740 IN GEBRUIKSAANWIJZING (175 ko)
   WHIRLPOOL ETPI 5740 IN PROGRAM CHART (49 ko)
   WHIRLPOOL ETPI 5740 IN INSTRUCTION FOR USE (173 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ETPI 5740 INPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 7. Verwarmingszone Aanraakbediening voor Verwarmingszone “AAN/UIT” Ronde inductie-kookzone links achter Ø 210 mm, Ronde inductie-kookzone links voor Ø 145 mm, Ronde inductie-kookzone rechts achter Ø 145 mm, Ronde inductie-kookzone rechts voor Ø 180 mm, Aanraakbediening voor het gebruik van de inductieverwarmingen AFMETINGEN VAN DE KOOKPLAAT (mm) Type PLEIL 230 V~/400 V 3 N~ 50 Hz 6, 9 kW Type PLEIL 230 V ~50Hz 6, 9 Kw (only for UK) 5019 419 61511/B HET GEBRUIK VAN DE KOOKPLAAT Bediening verwarmingszone ABCDE- Aan/Uit Keuze van de verwarmingszone Keuze van het vermogen Toetssymbool Timer F - Toets verwarmingszone G - Verwarmingszone AAN H - Verwarmingszone Uit Druk op de toets “A” om de kookplaat in te schakelen. [. . . ] Spanningsverhoger: De verwarming links achter heeft een spanningsverhoger waarmee de maximumtemperatuur snel kan worden bereikt. Als niveau 9 eenmaal bereikt is, drukt u opnieuw op + om de spanningsverhoger te activeren. Timer: Er kan een timer worden gebruikt voor elke geselecteerde brander. Eerst dient de verwarming te worden geselecteerd waarop de timer moet werken en vervolgens kunt u door het indrukken van de toets “E” de timer activeren en de bereidingstijd instellen met + en -. Nadat de bereidingstijd verstreken is, schakelt de timer de verwarming uit en maakt hij de selectie ongedaan. Een zoemer klinkt 30 seconden lang om aan te geven dat de timer gestopt is. [. . . ] Belangrijk: Om onherstelbare schade aan het glaskeramische oppervlak te vermijden mogen niet worden gebruikt: - Potten met een niet volledig vlakke onderkant. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ETPI 5740 IN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ETPI 5740 IN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag