Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01 PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01 te teleladen.


WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01 PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (47 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01 GEBRUIKSAANWIJZING (308 ko)
   WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01 PROGRAM CHART (47 ko)
   WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01 INSTRUCTION FOR USE (307 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01PRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 5. Ronde inductie-kookzone links achter Ø 210 mm Ronde inductie-kookzone links voor Ø 145 mm Ronde inductie-kookzone rechts achter Ø 180 mm Ronde inductie-kookzone links voor Ø 145 mm Display Belangrijk: Om onherstelbare schade aan het glaskeramische oppervlak te vermijden mogen niet worden gebruikt: - pannen met een niet volledig vlakke onderkant. Alle esthetische defecten (krassen, vlekken op het oppervlak, enz. ) dienen onmiddellijk bij installatie gemeld te worden. AFMETINGEN VAN DE KOOKPLAAT (mm) TYPE: PLEIS 230 V ~ /400 V 3 N ~ 50 Hz 7. 4 Kw TYPE: PLEIS 230 V ~ 50 Hz 7. 4 Kw (alleen voor VK) 5019 419 60221/A HET GEBRUIK VAN DE KOOKPLAAT F B C E D A B C Aan/Uit Keuze van de kookzone en verhoging van de hitte-instelling Verlaging van de hitte-instelling D E F Snel koken Kinderbeveiliging Timer A Om de kookplaat aan te zetten moet de toets “A” ongeveer 2 seconden ingedrukt worden. [. . . ] Ook nadat de kookplaat uit- en weer ingeschakeld is, blijft deze functie ingeschakeld. Hij kan worden geannuleerd door de toets “E” ingedrukt te houden totdat de punt boven de functietoets verdwijnt. De TIMER-functie (indien beschikbaar) kan zowel als kookwekker alsook als timer voor een geselecteerde kookzone worden gebruikt. Om de timer te programmeren voor een bepaalde kookzone, moet eerst de gewenste kookzone worden geselecteerd met een van de toetsen “B”. Om de functie te selecteren, drukt u op de toets met het kloksymbool “F”. Er begint een punt te branden naast het display van de timer, die aangeeft welke kookzone geselecteerd is. Stel binnen 20 seconden de bereidingstijd in met de toetsen “F”-“C” (1-99 min). Na 20 seconden start de timerfunctie automatisch en blijft de rode punt branden. Aan het einde van de ingestelde bereidingstijd klinkt er een geluidssignaal. Als de timer geprogrammeerd is voor een kookzone, wordt de kookzone uitgeschakeld en verdwijnt ook de rode punt. De timer kan worden gebruikt om het werken van alle kookzones tegelijkertijd te programmeren. Om de timer als kookwekker te gebruiken, drukt u op de toets “F” en daarna op de toetsen “F”-“C” om de gewenste tijd in te stellen. De functie SNEL KOKEN schakelt de hoogste hitte-instelling in om water snel aan de kook te brengen. Om deze functie te selecteren moet eerst de gewenste kookzone worden geselecteerd met de toetsen “B”, waarna de toets “D” moet worden ingedrukt: op het display verschijnt de letter P. [. . . ] BELANGRIJK: om veiligheidsredenen is de kookplaat voorzien van een automatische uitschakelfunctie. Langdurig gebruik van dezelfde hitte-instelling activeert de automatische uitschakeling van de kookzone (de kookzone wordt bijvoorbeeld uitgeschakeld nadat deze 1 uur op de maximale verhitting is ingesteld). H [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ETPI 5640 IN/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag