Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETI 6645 IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETI 6645 IN. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ETI 6645 IN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ETI 6645 IN te teleladen.


WHIRLPOOL ETI 6645 IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (131 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ETI 6645 IN GEBRUIKSAANWIJZING (833 ko)
   WHIRLPOOL ETI 6645 IN PROGRAM CHART (131 ko)
   WHIRLPOOL ETI 6645 IN INSTRUCTION FOR USE (834 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ETI 6645 INPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ronde inductie-kookzone links achter Ø 145 mm Ronde inductie-kookzone links voor Ø 210 mm Ronde inductiekookzone rechts achter Ø 210 mm Ronde inductie-kookzone rechtsvoor Ø 145 mm Bedieningsdisplay Belangrijk: Om onherstelbare schade aan de glaskeramische plaat te vermijden, mogen niet worden gebruikt: - pannen met een niet volledig vlakke onderkant. Alle esthetische defecten (krassen, vlekken, enz. ) dienen bij installatie te worden gemeld. AFMETINGEN VAN DE KOOKPLAAT (mm) TYPE: PLEAN 230 V~/400 V 3N ~ 50 Hz 6, 0 kW TYPE: PLEAN 230 V~ 50 Hz 6, 0 kW (alleen voor Verenigd Koninkrijk) 5019 419 01104 HET GEBRUIK VAN DE KOOKPLAAT A B C Aan/Uit Verhoging van de hitte-instelling Verlaging van de hitte-instelling D E F Snel koken Kinderbeveiliging Timer LET OP: Voor het inschakelen van de kookplaat eerst op de knop “E” drukken om de KINDERBEVEILIGING te deactiveren. Voor het inschakelen van de kookplaat de knop “A” ongeveer. [. . . ] Door op de toets “A” te drukken worden alle ingeschakelde platen uitgeschakeld. De functie KINDERBEVEILIGING wordt ingeschakeld door de toets “E” ingedrukt te houden tot er een punt begint te branden boven de functietoets. Deze functie blokkeert alle knoppen, behalve de Aan-/Uit-knop “A” van de kookplaat. Deze functie blijft ook ingeschakeld nadat de kookplaat uit- en weer ingeschakeld is, en kan worden gedeactiveerd door opnieuw op de toets “E” te drukken totdat de punt boven de functietoets verdwijnt. De functie TIMER (indien aanwezig) kan worden gebruikt om de werking van een kookzone te programmeren. Om de timer te programmeren voor een bepaalde kookzone, moet eerst de gewenste kookzone worden geselecteerd met een van de toetsen “B“. Om de functie te activeren op de knop met het kloksymbool “F”, drukken, dan de knop “B” van de geactiveerde zone opnieuw selecteren. Er begint een punt te branden naast het display van de geselecteerde kookzone. Stel binnen 6 seconden de bereidingstijd in met de toetsen “F” +/ - (1-99 min). Aan het einde van de ingestelde bereidingstijd klinkt er een geluidssignaal. [. . . ] Langdurig gebruik van dezelfde hitte-instelling kan tot gevolg hebben dat de kookzone wordt uitgeschakeld (b. v. 1 uur op de maximale hitte-instelling wordt de kookzone uitgeschakeld). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ETI 6645 IN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ETI 6645 IN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag