Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EPV 7640/IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EPV 7640/IN. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL EPV 7640/IN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EPV 7640/IN te teleladen.


WHIRLPOOL EPV 7640/IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (277 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL EPV 7640/IN PROGRAM CHART (277 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL EPV 7640/INPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kookzone met stralingswarmte Ø 180 Ovale dubbele kookzone met stralingswarmte Kookzone met stralingswarmte Ø 145 Drievoudige kookzone met stralingswarmte Ø 210 Restwarmte-indicatielampjes 1 4 5. 5 • Om de kookplaat te gebruiken draait u de knop(pen) naar rechts en zet u ze op de gewenste stroominstelling of symbool (ieder cijfer/symbool komt overeen met een andere stroominstelling/functie). [. . . ] Belangrijk: Om onherstelbare schade aan het glaskeramische oppervlak te vermijden mogen de volgende voorwerpen niet worden gebruikt: - pannen met een niet volledig vlakke onderkant. Alle esthetische defecten (krassen, vlekken, enz. ) dienen bij installatie te worden gemeld. AFMETINGEN VAN KOOKPLAAT EN WERKBLAD (mm) Type PFEVS 230 V~ 50 Hz 7, 0 kW 5019 419 01136 Montage F) Als het werkblad is vervaardigd van hout, gebruik dan de bijgeleverde beugels, veerklemmen en schroeven. • Plaats de 4 klemmen (A) in hun behuizing op de lijst van de kookplaat, zie afb. 1 • Meet het midden van de verticale zijden van de cutout volgens afb. • Plaats het midden van de beugels (C) op het midden van de eerder genoemde zijde. • De bovenkant van de beugels moet zijn uitgelijnd met het oppervlak van de kookplaat. [. . . ] • Plaats de steunen (C) zoals aangegeven wordt in de afbeelding en overeenkomstig met de dikte van het werkblad. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL EPV 7640/IN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL EPV 7640/IN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag