Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EMCP 9238 PT BEDIENUNGSANLEITUNG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EMCP 9238 PT. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL EMCP 9238 PT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EMCP 9238 PT te teleladen.


WHIRLPOOL EMCP 9238 PT BEDIENUNGSANLEITUNG: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1206 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL EMCP 9238 PT INSTRUCTION FOR USE (1174 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL EMCP 9238 PTBEDIENUNGSANLEITUNG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Fortsetzen des Garvorgangs: Schliessen Sie die Tür und drücken Sie die Starttaste EINMAL. [. . . ] ρ   Drücken Sie die Stopp-Taste (3 Sekunden), bis die linken Ziffern (Stunden) blinken. ρ   Drücken Sie die Tasten +/-, um die Zeit einzustellen. Drücken Sie mehrmals die Leistungstaste, um die Leistung einzustellen. ρ Drücken Sie die Tasten +/-, um die Garzeit einzustellen Drücken Sie die Starttaste. [. . . ] Drücken Sie die Tasten +/-, um die Garzeit einzustellen Drücken Sie die Starttaste. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL EMCP 9238 PT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL EMCP 9238 PT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag