Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EKV 6645 NE PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EKV 6645 NE. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL EKV 6645 NE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EKV 6645 NE te teleladen.


WHIRLPOOL EKV 6645 NE PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (104 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL EKV 6645 NE PROGRAM CHART (106 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL EKV 6645 NEPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] EKV 6645 NL BE PRODUCTINFORMATIEBLAD 1. Kookzone met stralingswarmte Ø 180 Ovale dubbele kookzone met stralingswarmte Kookzone met stralingswarmte Ø 145 Dubbele kookzone met stralingswarmte Ø 210 Restwarmte-indicatielampjes 2 3 2. [. . . ] De ventilator kan gedurende een bepaalde tijd blijven doorlopen om te verzekeren dat de onderdelen en de aansluitende keukenblokken voldoende zijn afgekoeld nadat het apparaat is uitgeschakeld. Belangrijk: Om onherstelbare schade aan het glaskeramische oppervlak te vermijden mogen de volgende voorwerpen niet worden gebruikt: - pannen met een niet volledig vlakke onderkant, - metalen potten met geëmailleerde onderkant. Alle esthetische defecten (krassen, vlekken, enz. ) dienen bij installatie te worden gemeld. AFMETINGEN VAN KOOKPLAAT EN WERKBLAD (mm) Type PFEVS 230 V~ 50 Hz 6, 8 kW 5019 419 01015 Montage A) Als het werkblad is vervaardigd van hout, gebruik dan de bijgeleverde beugels, veerklemmen en schroeven. • • • • • • Plaats de 4 klemmen (A), als die nog niet zijn aangebracht, rondom de lijst van de kookplaat in de al aanwezige sleuven, zie afb. Plaats het midden van de beugels (C) op het midden van de eerder genoemde zijde. De bovenkant van de beugels moet zijn uitgelijnd met het oppervlak van de kookplaat. [. . . ] Plaats de steunen (C) zoals aangegeven wordt in de afbeelding en overeenkomstig met de dikte van het werkblad. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL EKV 6645 NE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL EKV 6645 NE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag