Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EGZH 5400 IN GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EGZH 5400 IN. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL EGZH 5400 IN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL EGZH 5400 IN te teleladen.


WHIRLPOOL EGZH 5400 IN GEBRUIKSAANWIJZING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1101 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL EGZH 5400 IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD (165 ko)
   WHIRLPOOL EGZH 5400 IN PROGRAM CHART (175 ko)
   WHIRLPOOL EGZH 5400 IN INSTRUCTION FOR USE (1097 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL EGZH 5400 INGEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voer de elektrische aansluiting uit tussen de kookplaat en de oven (zie hoofdstuk “Elektrische aansluiting”). Installeer de oven in de behuizing, til de oven aan de zijkanten op en let erop dat de draden van de elektrische voedingskabel niet vast komen te zitten. [. . . ] Verzeker dat de elektrische bedrading of andere elektrische apparatuur in de buurt van de oven niet in contact komt met hete onderdelen en niet vast komt te zitten tussen de deur van de oven Gebruik ovenwanten om schalen en andere accessoires uit de hete oven te verwijderen. Plaats geen brandbare voorwerpen in de oven - als de oven per ongeluk wordt aangezet, kan brand ontstaan. Conformiteitsverklaring • Dit apparaat is ontworpen om in contact te komen met levensmiddelen en is ontworpen in overeenstemming met de EG-richtlijn 89/109. verwarmen van een ruimte) wordt beschouwd als incorrect gebruik en mogelijk gevaarlijk. De apparatuur is ontworpen, vervaardigd en op de markt gebracht in overeenstemming met: De veiligheidsdoeleinden van de “EG-Laagspanningsrichtlijn” nr. De vereiste van EG-richtlijn 93/68. • • • • • • • • • • • 33 DE OVEN MET ACCESSOIRES • De bijgeleverde accessoires zijn afhankelijk van het model (raadpleeg de afzonderlijk bijgeleverde productbeschrijving). Opvangbak De opvangbak is bedoeld om vet en voedseldeeltjes te verzamelen als het onder het rooster wordt geplaatst; het kan ook worden gebruikt als bakplaat om vlees, kip en vis met of zonder groenten te bereiden. Als de opvangbak onder het rooster wordt geplaatst, een beetje water toevoegen om vetspetters en rook te vermijden. Rooster Het rooster kan worden gebruikt voor het grillen van voedsel of als ondersteuning van bakplaten, cakevormen en andere bereidingsschalen. Katalytische platen (afhankelijk van model) De katalytische platen bevatten een microporeuze laag die vetspetters absorbeert. Wij raden aan de oven iedere keer te reinigen als zeer vet voedsel wordt bereid. Om de oven te reinigen, verwarmen tot 200°C als deze leeg is en aan laten staan gedurende ongeveer een uur. Daarna, als de oven is afgekoeld, met een vochtige spons voedselresten, indien nodig, verwijderen. Gebruik geen schuurmiddelen of reinigingsmiddelen - dit kan de katalytische laag van email beschadigen. Spit (afhankelijk van model) Gebruik de spit zoals wordt aangegeven in het bijbehorende hoofdstuk in de afzonderlijk bijgeleverde productbeschrijving. Grill-pannenset (afhanekelijk van model) Het rooster kan op twee standen worden gezet. [. . . ] Om de bovenkant in de oven te reinigen, het verwarmingselement uittrekken en zo ver mogelijk naar beneden brengen. Reinig de bovenkant in de oven en plaats het verwarmingselement terug. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL EGZH 5400 IN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL EGZH 5400 IN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag