Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL DDLX 90111 PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL DDLX 90111. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL DDLX 90111 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL DDLX 90111 te teleladen.


WHIRLPOOL DDLX 90111 PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (48 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL DDLX 90111 ENERGIELABEL (206 ko)
   WHIRLPOOL DDLX 90111 SNELLE REFERENTIEGIDS (2884 ko)
   WHIRLPOOL DDLX 90111 PRODUCTINFORMATIEBLAD (362 ko)
   WHIRLPOOL DDLX 90111 GEZONDHEID, VEILIGHEID EN MILIEU (1535 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL DDLX 90111PRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het werkelijke verbruik hangt af van de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt. Droogproces Energieverbruik elektrische droger, maximale belading - nieuw (2010/30/EC) Energieverbruik elektrische droger, gedeeltelijke belading - nieuw (2010/30/EC) Stroomverbuik in uit stand Stroomverbuik in aan stand Duur van de standby tijd (2010/30/EC) automatische droogtrommel 5. 28 Kwh 2. 77 Kwh 0. 07 W 0. 81 W 15 min Het “standaard katoenprogramma”, gebruikt bij volledige en gedeeltelijke lading, het standaard droogprogramma is waarop de op het etiket en de productkaart vermelde informatie betrekking heeft, dit programma geschikt is voor het drogen van normaal vochtig katoenen wasgoed en dit voor katoen het efficiëntste programma is in termen van energieverbruik. Gewogen programmaduur Programmaduur katoen, maximale belading Programmaduur katoen, gedeeltelijke belading 108 min 145 min 80 min Condensatie-efficiëntieklasse “B” op een schaal van G (minst efficiënt) tot A (meest efficiënt) Gemiddelde condensatie-efficiëntie, maximale belading Gemiddelde condensatie-efficiëntie, gedeeltelijke belading Gewogen condensatie-efficiëntie Geluidsniveau Uitvoering 84 % 86 % 85 % 70 dB(A) re 1 pW Vrijstaand [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL DDLX 90111

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL DDLX 90111 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag