Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL BSZ 5000 WS PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL BSZ 5000 WS. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL BSZ 5000 WS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL BSZ 5000 WS te teleladen.


WHIRLPOOL BSZ 5000 WS PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (105 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL BSZ 5000 WS GEBRUIKSAANWIJZING (136 ko)
   WHIRLPOOL BSZ 5000 WS PROGRAM CHART (104 ko)
   WHIRLPOOL BSZ 5000 WS INSTRUCTION FOR USE (136 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL BSZ 5000 WSPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BSZ 5000 NL BE PRODUCTINFORMATIEBLAD OVEN Eerste. . . Laatste: Steunhoogten 1. [. . . ] Giet water in de opvangbak om de bodem te bedekken, zodat rook en vetspatten worden beperkt. Draai het vlees halverwege de bereidingstijd om. STATISCHE FUNCTIE Gebruiken als al de gerechten op dezelfde steunhoogte geplaatst zijn. - De oven voorverwarmen op de gewenste bereidingstemperatuur en het gerecht, zodra het rode indicatielampje van de thermostaat uitgaat, plaatsen. - Wanneer u de statische functie gebruikt, is het het beste als het schap op de tweede steunhoogte geschoven wordt. ONTDOOIFUNCTIE Ideaal voor het ontdooien van bevroren gerechten tot kamertemperatuur. - Het gerecht moet in de (directe) verpakking in oven gezet worden, om te voorkomen dat het uitdroogt. STATISCHE FUNCTIE + VENTILATOR Gebruik deze functie als de gerechten op twee verschillende steunhoogten worden bereid. - Het voorverwarmen van de oven is niet noodzakelijk (behalve voor pizza's en focaccia). - Wijzig de plaats van de gerechten in de oven 10 minuten vóór het einde van de bereidingstijd. - Verwijder het bereide gerecht en, indien nodig, verdergaan met de bereiding van het andere gerecht zo lang als nodig is. GRILLFUNCTIE Gebruik de grill-functie voor het bereiden van kleine stukjes vlees (steaks, worstjes) en voor het bereiden van toast. [. . . ] Einde van de bereidingstijd: • Zet de knoppen terug op de UIT-stand (0 - q). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL BSZ 5000 WS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL BSZ 5000 WS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag