Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SW PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SW. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SW te teleladen.


WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SW PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (257 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SW PROGRAM CHART (256 ko)
   WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SW INSTRUCTION FOR USE (223 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SWPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ovenkoeldeur *N. B. : De ventilator schakelt alleen in wanneer de oven een bepaalde temperatuur heeft bereikt. [. . . ] Om voedsel op meer dan één hoogte te bereiden, op dezelfde temperatuur. Voor bereiding van: grote vruchtencakes, gevulde groenten, pasteitjes, gevogelte. Voor het snel voorverwarmen van de oven. • Om dit soort knoppen te gebruiken, moet er in het midden op worden gedrukt. Draai de knop na de bereiding terug in de stand “0” en druk hem opnieuw in om de aanvankelijke instelling te herstellen. Push-pushknoppen DE OVEN AANZETTEN Wanneer de oven voor het eerst wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, of opnieuw wordt het ”. aangesloten na een stroomuitval, verschijnt op display “ Om de oven aan te zetten: • • draai knop 1 met het wijzertje naar boven zoals in afbeelding 1 van het informatieblad van het programmeerapparaat. . RAADPLEEG HET INFORMATIEBLAD VAN HET PROGRAMMEERAPPARAAT VOOR DE BESCHRIJVING VAN HET GEBRUIK VAN DE OVEN. 5019 410 54591 BEREIDINGSTABEL VOOR DE GRILLFUNCTIE VOEDSEL Lendestuk Koteletten Worstjes Varkenskarbonade Vis Kippenpoten Kebab Magere varkensribbetjes Halve kip Halve kip Hele kip Braadstuk (varkensvlees, rundvlees) Eend Lamspoot Rosbief Gebakken aardappelen Moten zwaardvis VOEDSEL Bereidingstijd (minuten) 35 - 45 30 - 40 30 - 40 25 - 35 30 - 40 35 - 40 30 - 35 20 - 35 45 - 50 45 - 55 60 - 70 75 - 90 80 - 90 90 - 120 90 - 120 40 - 50 35 - 45 Gevulde pasteien (met kaas) Gebakken aardappelen Rauwe gegratineerde groenten (b. v. [. . . ] Ananas, perzik Schuimgebak Pasteitjes 5 4 3 OPMERKING: bij het bereiden van vlees met ventilatie- of statische functies, is het raadzaam ook de bruiningsfunctie te gebruiken (niveau 1 t/m 3). Soufflé 5 4 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL BLZH 5500 AL-SW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag