Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWZ 235 GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWZ 235. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AWZ 235 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWZ 235 te teleladen.


WHIRLPOOL AWZ 235 GEBRUIKSAANWIJZING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (219 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AWZ 235 PRODUCT-INFORMATIEBLAD (322 ko)
   WHIRLPOOL AWZ 235 PROGRAM CHART (319 ko)
   WHIRLPOOL AWZ 235 INSTRUCTION FOR USE (252 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AWZ 235GEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd u aan de plaatselijke voorschriften van afvalverwerking indien u de droogtrommel niet meer wenst te gebruiken. Knip de voedingskabel door zodat het apparaat niet meer kan worden aangesloten. VOORZORGSMAATREGELEN Kinderbeveiliging • Zet de programmakeuzeknop na gebruik op “0” zodat kinderen de droogtrommel niet per ongeluk kunnen aanzetten. De droogtrommel is in overeenstemming met de EG-richtlijn nr. 93/68. De droogtrommel is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik. 29 HET WASGOED VOORBEREIDEN Voorbereiding Controleer of alle sluitingen dicht en alle zakken leeg zijn. [. . . ] De keuzeknop start Uitstel moet linksom worden gedraaid totdat de gewenste tijd van vertraging is bereikt en de Start-knop moet worden ingedrukt. De duur van de vertraging kan worden gewijzigd op ieder gewenst moment door de keuzeknop van de uitgestelde start te draaien. De resterende tijd alvorens het programma start wordt aangegeven op de keuzeknop. Het openen van de deuren heeft tot gevolg dat het aftellen wordt afgebroken. Sluit de deur en druk nogmaals op de Start-knop om het aftellen te laten vervolgen. Draai de knop start Uitstel op “0” om het aftellen te annuleren. Geschikt voor tere weefsels. Zoemer Het indrukken van deze knop activeert, na het beëindigen van de droogcyclus, een zoemgeluid op vaste tijdstippen. Aanvullend programma Drogen zonder verhitting Het wasgoed wordt gedurende 20 minuten zonder verhitting gedroogd. EEN PROGRAMMA STARTEN EN UITVOEREN 1. Druk, na het kiezen van de gewenste droogtijd, het programma en de functies, op de Start-knop. Indien gekozen, hoort u de zoemer als de droogcyclus is beëindigd. Het zoemgeluid is gedurende een bepaalde periode op vaste tijdstippen hoorbaar. Indien het wasgoed niet uit de trommel wordt gehaald na de droogcyclus, start automatisch een anti-kreukcyclus gedurende max. (elektronische droogtrommel): de trommel draait op regelmatige tijdstippen om kreuken van het wasgoed te voorkomen. Zet de programmakeuzeknop op “0” na het beëindigen van het programma. Indien u het programma wijzigt (elektronische droogtrommel) tijdens de droogcyclus, stopt de droogtrommel met functioneren. Druk nogmaals op de Start-knop om het nieuwe programma te activeren. Onderbreking van de droogcyclus Om de droogtrommel gedurende de droogcyclus te onderbreken, de programmakeuzeknop op ( ) “Drogen zonder verwarmen” zetten en nogmaals op de Start-knop drukken (voor de elektronische droogtrommel). [. . . ] De deurvergrendeling verwijderen: • Duw het haakje aan de bovenkant met een schroevendraaier naar beneden, trek de vergrendeling naar voren en verwijder deze. • Bevestig de 2 schroeven boven en onder het deurvergrendelingssysteem. Reinig de buitenkant met een schoonmaakmiddel voor huishoudelijk gebruik. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AWZ 235

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AWZ 235 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag