Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWOE BUTTERFLY MONTAGEANLEITUNG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWOE BUTTERFLY. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AWOE BUTTERFLY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWOE BUTTERFLY te teleladen.


WHIRLPOOL AWOE BUTTERFLY MONTAGEANLEITUNG: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (832 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AWOE BUTTERFLYMONTAGEANLEITUNG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Als de transportschroeven niet worden verwijderd, kan dit schade veroorzaken aan de wasmachine! bewaar de transportschroeven voor toekomstig transport van de wasmachine. [. . . ] Monteer de transportschroeven in dit geval door in omgekeerde volgorde te werk te gaan (zorg ervoor dat u de volledige transportschroef opnieuw installeert, met het plastic gedeelte, en niet alleen de schroef). De schroeven zijn vrij lang en u moet een tijdje blijven draaien voordat u ze los heeft. - Verplaats de schroeven naar het midden van de gaten en verwijder ze door ze naar buiten te trekken. - Om de gaten af te sluiten plaatst u de bijgeleverde plastic doppen in het breedste deel van de gaten en schuift u ze in de richting van de rand van de machine, tot ze op hun plaats klikken. - Het apparaat mag alleen worden geïnstalleerd op een stevig, horizontaal vloeroppervlak (gebruik zo nodig een waterpas). Als het apparaat op een houten of zwevende vloer geïnstalleerd moet worden, verdeel het gewicht dan door het apparaat op een hardboard plaat van minimaal 60 x 60 cm met een dikte van minimaal 3 cm te zetten, die u bevestigt aan de vloer. Als de vloer ongelijk is, stel dan de 4 pootjes bij; leg geen stukjes hout e. - Maak de afvoerslang los uit de klemmen die aangegeven zijn met de pijlen (afhankelijk van het model). - Als de afvoerslang aan de binnenkant van de wasmachine is geïnstalleerd, trek de slang helemaal uit de houder en sluit de opening met de dop “A”. - Sluit de afvoerslang stevig aan op de sifon of een andere aansluiting om water af te voeren. Als u het uiteinde van de afvoerslang over de rand van een wasbak of badkuip wil hangen, kunt u hiervoor een “U-bocht” verkrijgen (die aan het uiteinde van de afvoerslang wordt bevestigd) via onze klantenservice. € Bevestig de slang zodat deze niet van de waterafvoer af kan komen tijdens het afvoeren. € Zorg ervoor dat het afvoerwater niet uit de opvangbak kan lopen of kan overlopen tijdens het afvoeren (kleine wasbakken zijn hiervoor niet geschikt). • Hoogte om het uiteinde van de afvoerslang vast te maken: minimum 60 cm , maximum 125 cm. [. . . ] € Zorg ervoor dat het afvoerwater niet uit de opvangbak kan lopen of kan overlopen tijdens het afvoeren (kleine wasbakken zijn hiervoor niet geschikt). • Hoogte om het uiteinde van de afvoerslang vast te maken: minimum 60 cm , maximum 125 cm. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AWOE BUTTERFLY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AWOE BUTTERFLY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag