Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWO/D 6024 PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWO/D 6024. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AWO/D 6024 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWO/D 6024 te teleladen.


WHIRLPOOL AWO/D 6024 PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (61 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AWO/D 6024 (868 ko)
   WHIRLPOOL AWO/D 6024 ENERGIELABEL (145 ko)
   WHIRLPOOL AWO/D 6024 PROGRAMMA OVERZICHT (1072 ko)
   WHIRLPOOL AWO/D 6024 PRODUCTINFORMATIEBLAD (511 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AWO/D 6024PRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het werkelijke waterverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt. Efficiëntieklasse voor het centrifugeren B op een schaal van G (minst efficiënt) tot A (meest efficiënt). MAXIMALE CENTRIFUGEERSNELHEID 1400 RPM 53% Restvochtpercentage na centrifugeren bij maximale centrifugesnelheid Het “Eco Katoen 60°C” programma en het “Eco Katoen 40°C” programma zijn de standaard wasprogramma's waarop de informatie op het label en de fiche betrekking hebben. Deze programma's zijn geschikt om normaal vervuild katoenen wasgoed te reinigen. Het zijn de meest efficiënte programma's op het gebied van energie- en waterverbruik. GEMIDDELDE DUUR VAN HETE Eco Katoen 40°C PROGRAMMA MET HALVE BELADING GEMIDDELDE DUUR VAN HET Eco Katoen 60°C PROGRAMMA MET VOLLE BELADING GEMIDDELDE DUUR VAN HET Eco Katoen 60°C PROGRAMMA MET HALVE BELADING DUUR SLUIMERSTAND GELUIDSEMISSIE BIJ WASSEN DB(A) RE 1 PW GELUIDSEMISSIE BIJ CENTRIFUGEREN DB(A) RE 1 PW TINSTALLATIE 150 min 240 min 140 min 15 min 59 77 Vrijstaand [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AWO/D 6024

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AWO/D 6024 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag