Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWO/C 7350 PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWO/C 7350. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AWO/C 7350 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWO/C 7350 te teleladen.


WHIRLPOOL AWO/C 7350 PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (61 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AWO/C 7350 ENERGIELABEL (146 ko)
   WHIRLPOOL AWO/C 7350 PROGRAMMA OVERZICHT (1069 ko)
   WHIRLPOOL AWO/C 7350 PRODUCTINFORMATIEBLAD (312 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AWO/C 7350PRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt. ENERGIEVERBRUIK STANDAARD KATOENPROGRAMMA 60°C BIJ EEN VOLLE BELADING ENERGIEVERBRUIK STANDAARD KATOENPROGRAMMA 60°C BIJ EEN HALVE BELADING ENERGIEVERBRUIK STANDAARD KATOENPROGRAMMA 40°C BIJ EEN HALVE BELADING VERBRUIK IN SLUIMERSTAND VERBRUIK IN OFF-MODUS 0. 84 kWh 0. 63 kWh 0. 61 kWh 0. 16 W 0. 16 W Waterverbruik 9900 liter per jaar, gebaseerd op 220 standaard wascycli voor katoen op 60°C en 40°C bij een volledige of gedeeltelijke belading. Het werkelijke waterverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt. Het zijn de meest efficiënte programma's op het gebied van energie- en waterverbruik. GEMIDDELDE DUUR VAN HETE 40° Cotton PROGRAMMA MET HALVE BELADING GEMIDDELDE DUUR VAN HET 60° Cotton PROGRAMMA MET VOLLE BELADING GEMIDDELDE DUUR VAN HET 60° Cotton PROGRAMMA MET HALVE BELADING DUUR SLUIMERSTAND GELUIDSEMISSIE BIJ WASSEN DB(A) RE 1 PW GELUIDSEMISSIE BIJ CENTRIFUGEREN DB(A) RE 1 PW TINSTALLATIE 180 min 240 min 180 min 15 min 59 77 Vrijstaand [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AWO/C 7350

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AWO/C 7350 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag