Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWG 839 TABLEAU DE PROGRAMMES

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWG 839. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AWG 839 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWG 839 te teleladen.


WHIRLPOOL AWG 839 TABLEAU DE PROGRAMMES: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (514 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AWG 839TABLEAU DE PROGRAMMES

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1) Load the machine and shut the door keeping in mind the “Notes” about the max laundry load for drying cycle 2) The machine can operate two drying cycles with different temperatures, a high temperature for cotton, selectable at the off position after programme (5). [. . . ] Droog geen slaapzakken, donzen dekbedden, hoofdkussens en grote dekens in de droogtrommel. Deze artikelen zullen tijdens het drogen meer ruimte gaan innemen en daardoor een goede luchtstroom in de machine verhinderen. raadgeving: Gewoonlijk verdwijnen piuizen van het wasgoed door de afvoerslang. Maar wanneer u de machine als droger hebt gebruikt of wanneer u bepaald wasgoed hebt gewassen, raden we aan de was uit de machine te halen en een spoel- en centrifugeercyclus te gebruiken om de draden en piuizen die eventueel in de trommel zijn blijven zitten te verwijderen en om te voor komen, dat deze tijdens een volgende wasbeur t op het wasgoed vast gaan zitten. Raak de deur en de afvoerslang niet aan en vermijd dit ook wanneer u het wasgoed later uit de trommel haalt. raadgeving: Gewoonlijk verdwijnen piuizen van het wasgoed door de afvoerslang. I) Laad de mach i ne, ga niet boven de maxi male hoeveel heid wasgoed (zie de paragraaf “ Maximale ladi ng voor de droogcyclus”) en sluit de deur. 2) De machine kan twee verschillende droogcycli uitvoeren bij diverse temperaturen: Een hogere temperatuur voor katoen, in te stellen bij stand “stop” na programma (5) een lagere temperatuur voor synthetische stoffen, in te stellen bij stand “stop” na programma (10). [. . . ] Op deze stand zal de machine de droogcyclus gaan uitvoeren met een droogtijd zoals is ingesteld met de tijdknop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AWG 839

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AWG 839 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag