Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWB 720 PROGRAMMA OVERZICHT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWB 720. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AWB 720 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWB 720 te teleladen.


WHIRLPOOL AWB 720 PROGRAMMA OVERZICHT: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (809 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AWB 720 PRODUCTFICHE (43 ko)
   WHIRLPOOL AWB 720 PRODUCTINFORMATIEBLAD (312 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AWB 720PROGRAMMA OVERZICHT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Programmakeuze wijzigen: Indien het gekozen programma tijdens het drogen wordt gewijzigd, stopt de wasdroger. Om het nieuwe programma in te schakelen, drukt u opnieuw op de “Start (Pauze)” toets. Programma onderbreken: Om een droogcyclus te onderbreken, drukt u op de toets “Start (Pauze)” en opent u de deur. [. . . ] Wasgoed dat gestreken moet worden, zoals: broeken, jurken, rokken, shirts, bloezen. Easy-care wasgoed (strijken overbodig) van synthetische of gemengde vezels of katoen Katoen of linnen heet te wassen / gekleurd wasgoed X X X X 160 140 Kastdroog plus X X X X 140 120 Katoen Kastdroog* Katoen Max. 7, 0 kg X X X X 115 100 Strijkdroog* X X X X 100 95 Extra droog Synthetisch X X X X 80 60 Kastdroog* Synthetisch Max. 3, 5 kg X X X X 55 40 Strijkdroog X X X X 45 35 Speciale programma's Mix Gemengde lading T-shirts, bloezen, handdoeken, ondergoed, sportkleding. Katoen - synthetisch mengsel 3, 0 kg X X X X 80 60 Luchten Wasgoed wordt 30 minuten lang gelucht, verfrist en losgemaakt zonder te verwarmen. Alle textielsoorten. Luchten Tijd 20’ 30’ 40’ 60’ 90’ – X – X – – Droogtijden Voltooit drogen (geschikt voor alle stoffen) X X – X 20’ 30’ 40’ 60’ 90’ *Testprogramma's conform EN61121, getest met maximaal toegelaten laadcapaciteit. 2 WAT TE DOEN INDIEN … . . . u de wasdroger eerst zelf wilt controleren: (Indien uw machine niet correct functioneert, controleert u de volgende punten alvorens contact op te nemen met de Klantenservice - raadpleeg ook het betreffende hoofdstuk in de Instructies voor Gebruik). • Was het geplaatste wasgoed te vochtig (wasmachinetoerental lager dan 1000 omw/min)?• Is de warmtewisselaar vuil (raadpleeg voor meer informatie de Instructies voor Gebruik)?• Brandt het controlelampje “Einde” en is de functie “Anti-kreuk” ingeschakeld?De droogcyclus is voltooid en het wasgoed kan uit de machine genomen worden. • Indien het droogresultaat niet aan uw verwachtingen voldoet, selecteert u een droger programma of gebruikt u de “Droogniveau” optie (indien beschikbaar). • • • • • • Zit de stekker goed in het stopcontact?Werd de toets “Start (Pauze)” ingedrukt kort nadat er een programma werd geselecteerd?(Zo niet, dan wordt de wasdroger uitgeschakeld. ) • Is de startvertragingsoptie gekozen?• Zijn alle pluizen van de warmtewisselaarafdichting en de deurafdichting zorgvuldig verwijderd? [. . . ] Elke keer dat de toets wordt ingedrukt, wordt het begin van de droogcyclus 3 uur langer uitgesteld. Druk op de toets “Start (Pauze)” om de uiteindelijke keuze te bevestigen en de wasdroger te starten. De lampjes boven de programmakeuzeknop knipperen om de geselecteerde tijd aan te duiden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AWB 720

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AWB 720 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag