Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ARZ000W GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ARZ000W. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ARZ000W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ARZ000W te teleladen.


Mode d'emploi WHIRLPOOL ARZ000W
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ARZ000W PRODUCT-INFORMATIEBLAD (91 ko)
   WHIRLPOOL ARZ000W PRODUCT FICHE (47 ko)
   WHIRLPOOL ARZ000W PROGRAM CHART (91 ko)
   WHIRLPOOL ARZ000W INSTRUCTION FOR USE (841 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ARZ000WGEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] plaatselijke voorschriften voor afvalverwerking en breng het naar een speciaal afvalverwerkingscentrum, en laat het niet onbewaakt achter, ook niet voor slechts een paar dagen, aangezien het voor kinderen een bron van gevaar kan opleveren. Voor nadere informatie over de behandeling, terugwinning en recycling van dit product wordt u verzocht contact op te nemen met het stadskantoor in uw woonplaats, uw afvalophaaldienst of de winkel waar u het product heeft aangeschaft. 2. Afdanken van het apparaat Het product is vervaardigd van materiaal dat kan worden gerecycled. Dit apparaat is voorzien van het merkteken volgens de Europese richtlijn 2002/96/EG inzake Afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA). [. . . ] Lichte rode wijn kan daarentegen twee jaar bewaard worden, en enkele zwaardere rode wijnen kunnen tien jaar bewaard worden, dessertwijnen zelfs twintig jaar. Wanneer u een fles wijn aanschaft, dient u deze onmiddellijk in de kelder of op een andere geschikte plaats op te bergen. In het proces dat gaat van de wijnbouw tot de rijping en het moment van de oogst en het maken van de wijn zijn drie factoren van doorslaggevend belang: het licht, de vochtigheid en de omgevingstemperatuur. Om ervoor te zorgen dat de smaak van de wijn volledig tot rijping komt en om het goede aroma van de wijn te behouden, is het noodzakelijk deze perfect te conserveren, middels de interactie tussen deze drie factoren. de elasticiteit van de kurk, zodat diens doeltreffendheid wordt gegarandeerd. Een ander element dat heel belangrijk is voor een goede conservering van wijnen is de ordening van de flessen: de wijnen worden naar believen geplaatst, maar geordend op grond van de plaats van herkomst, het wijntype, de productiezone, de wijnproducent, het jaar; maak hiervoor ook gebruik van de bijgeleverde etiketten. Het feit dat de flessen gemakkelijk uit het apparaat kunnen worden gehaald voorkomt stoten die, net als trillingen, de bezinksels in beweging kunnen brengen, waardoor het esthetische aanzien van de wijn voor meer of minder lange tijd wordt aangetast. Beweeg uw flessen zo min mogelijk en laat de wijn rusten. Vermijd bovendien dat de flessen in aanraking komen met de achterwand, aangezien hierdoor niet alleen een doeltreffende ontdooiing in gevaar wordt gebracht, maar ook de etiketten van de flessen geruïneerd kunnen worden door de waterdruppels die ontstaan gedurende het ontdooien. De rekken waarop de flessen rusten moeten van hout zijn, een materiaal dat eventuele trillingen doeltreffend absorbeert en de fles ver uit de buurt van de warmte of koude uitzendende wand houdt. Het is bovendien van groot belang de flessen wijn ver uit de buurt te houden van stoffen of plaatsen die gekenmerkt worden door sterke geuren, aangezien deze gemakkelijk op de wijn kunnen worden overgebracht. Om dit te voorkomen bevat het door u aangeschafte apparaat een absorberend filter met actieve koolstof, dat eventuele in de lucht aanwezige onzuiverheden verwijdert. Plaats van conservering De temperatuur en de vochtigheid Niet iedereen heeft de beschikking over een ondergrondse ruimte die als wijnkelder dienst kan doen. Nog niet zo lang geleden is de technologie erin geslaagd een valide vervanging voor de klassieke kelder te bieden. De wine cellar die u heeft aangeschaft is een speciaal apparaat dat is ontwikkeld voor een correcte conservering van wijnen. In dit apparaat worden dan ook geen fruit, groente of blikjes bewaard, maar uitsluitend uw favoriete flessen wijn. Op deze manier kunt u ook zonder wijnkelder alle soorten wijn op de juiste wijze laten rijpen, conserveren en proeven. De temperatuur vormt een kritieke en belangrijke factor voor de gehele levenscyclus van de wijn en is bepalend voor een goede ontwikkeling van wijn die zich in de fles verder moet verfijnen. Voor een optimale conservering moet de temperatuur constant worden gehouden in een interval tussen 8 en 12 °C. Het is van essentieel belang snelle en grote temperatuurschommelingen te voorkomen: een te hoge temperatuur laat de vloeistoffen uitzetten en veroorzaakt een versnelling in het rijpingsproces van de wijn, terwijl een extreem lage temperatuur (lager dan 4 - 5 °C) neerslag van tartraat kan veroorzaken, een defect dat ten nadele werkt van het esthetische aanzien van de wijn. In het extreme geval dat de temperatuur onder de 0 °C zakt, kan de bevriezende wijn explosie van de kurk veroorzaken Ook de vochtigheid is van doorslaggevend belang voor een goede conservering: een te droge omgeving bevordert het krimpen van de kurk, terwijl een te natte omgeving bevorderlijk is voor de ontwikkeling van schimmels en schadelijke micro-organismen. Het juiste vochtigheidsniveau ligt tussen de 50% - 70%. Wijze van conservering De kurk De basisregel om uw favoriete flessen correct te conserveren is deze op hun kant te laten liggen of ze in schuine stand te houden, zodat de wijn de kurk nat houdt. Veel mensen denken dat hierdoor de zogeheten “kurk” lucht ontstaat. In werkelijkheid echter bevordert het contact van de wijn met de kurk De kurk vormt een fundamenteel onderdeel van de fles: de kwaliteit ervan, gekozen door de wijnproducent, is heel belangrijk voor een juiste rijping van de wijn. [. . . ] Installatie in een warme omgeving, rechtstreekse blootstelling aan de zon of opstelling van het apparaat in de buurt van een warmtebron (kachel, fornuis) verhogen het stroomverbruik en dienen te worden vermeden. • Indien dit niet mogelijk is, moeten de volgende minimumafstanden worden aangehouden: •30 cm vanaf fornuizen die werken op kolen of petroleum; •3 cm vanaf elektrische fornuizen en/of gasfornuizen. • Installeer het apparaat op een droge en goed geventileerde plaats, zorg dat het op een vlakke ondergrond staat en stel indien nodig de poten aan de voorkant bij. • Breng de bijgeleverde accessoires aan. Elektrische aansluiting • Houd u aan de plaatselijke voorschriften voor de elektrische aansluiting. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ARZ000W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ARZ000W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag