Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ART 910/A PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ART 910/A. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ART 910/A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ART 910/A te teleladen.


WHIRLPOOL ART 910/A PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (472 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ART 910/A PRODUCTKAART (51 ko)
   WHIRLPOOL ART 910/A GEBRUIKSAANWIJZING (49 ko)
   WHIRLPOOL ART 910/A PRODUCT FICHE (52 ko)
   WHIRLPOOL ART 910/A PROGRAM CHART (472 ko)
   WHIRLPOOL ART 910/A INSTRUCTION FOR USE (418 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ART 910/APRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BEKNOPTE HANDLEIDING Invriezen van verse levensmiddelen Plaats de verse levensmiddelen die ingevroren moeten worden in het vriesvak. [. . . ] Ventilator en antibacterieel-antigeurfilter (afhankelijk van het model) B. Minst koude zone Gemiddeld koude zone Koudste zone Zone voor groente en fruit Vriezer G. Bovenste lade of klep (zone voor het bewaren van ingevroren en diepgevroren levensmiddelen) H. Middelste lade (zone voor het bewaren van ingevroren en diepgevroren levensmiddelen) I. Bakje voor ijsblokjes (indien bijgeleverd) Opmerking: Alle schappen, vakken en rekken kunnen worden verwijderd. De ideale temperatuur voor de conservering van levensmiddelen is al van te voren ingesteld in de fabriek Referentieteken thermostaatstand NL Temperatuur van de vriezer en van de koelkast Deze Koelkast/Vriezer wordt aangezet via de thermostaatgroep binnen in het koelvak. De temperatuurregeling van beide vakken gebeurt door aan de thermostaatknop te draaien. Thermostaat op 1/2 : er wordt voor een minimale koeling gezorgd Thermostaat op 3-5: Gemiddelde koeling Thermostaat op 6/7: zeer intensieve koeling Thermostaat op•: koeling en verlichting zijn uitgeschakeld. [. . . ] Dit is een gewenst effect om condensvorming te voorkomen. Geen ingrijpen vereist. 12/11 - Whirlpool® Registered trademark/TM Trademark of Whirlpool group of companies - © Copyright Whirlpool Europe s. r. l. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ART 910/A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ART 910/A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag