Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ART 766/NFV GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ART 766/NFV. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ART 766/NFV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ART 766/NFV te teleladen.


WHIRLPOOL ART 766/NFV GEBRUIKSAANWIJZING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (190 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ART 766/NFV PRODUCT-INFORMATIEBLAD (306 ko)
   WHIRLPOOL ART 766/NFV PROGRAM CHART (306 ko)
   WHIRLPOOL ART 766/NFV PRODUCT FICHE (53 ko)
   WHIRLPOOL ART 766/NFV INSTRUCTION FOR USE (418 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ART 766/NFVGEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De temperaturen voor de ideale conservering van levensmiddelen worden in de fabriek ingesteld. Als het geluidssignaal geactiveerd wordt houdt dit in dat een temperatuuralarm geactiveerd is: houd de toets voor het "Uitschakelen van Geluidsalarmen" ingedrukt. [. . . ] Opmerking: de omgevingstemperatuur, de regelmaat waarmee de deuren geopend worden en de stand van het apparaat kunnen van invloed zijn op de interne temperatuur van de twee compartimenten. Stel de temperaturen in aan de hand van deze factoren. KOELGEDEELTE Het koelgedeelte maakt de conservering van verse levensmiddelen en dranken mogelijk. De regelmatige aanwezigheid van waterdruppels op de interne achterwand van dit gedeelte geeft de fase voor het automatisch ontdooien aan. Het dooiwater wordt naar een afvoeropening geleid en wordt vervolgens opgevangen in een reservoir waar het verdampt. Let op: de accessoires van de koelkast mogen niet in de afwasautomaat worden gereinigd. Ventilator en antibacterieel-antigeurfilter (afhankelijk van het model) De ventilator maakt een gelijkmatige verdeling van de temperaturen in het compartiment mogelijk met een betere conservering van de levensmiddelen en een afname van overmatige vochtigheid van dien. De ventilator wordt, indien noodzakelijk, automatisch geactiveerd. 13 VRIESGEDEELTE Het vriesgedeelte maakt het mogelijk om de diepgevroren levensmiddelen te conserveren en om verse levensmiddelen in te vriezen. De hoeveelheid aan verse levensmiddelen die in 24 uur ingevroren kunnen worden (met behulp van de functie "Snelvriezen" - Zie Vlugge Handleiding) staat op het serienummerplaatje aangegeven. Om verse levensmiddelen in te vriezen, plaats ze in de bovenste lade of op het hoogste plateau. Bewaar rondom de verpakkingen voldoende ruimte om de vrij luchtcirculatie mogelijk te maken. [. . . ] Als uw apparaat na de controles in de gids voor het opsporen van storingen en nadat u het apparaat opnieuw gestart hebt nog steeds niet goed werkt, neem dan contact op met de klantenservice en leg het probleem duidelijk uit. Geef het volgende door: • de aard van de storing, • het model, • het type en het serienummer van het apparaat (deze zijn te vinden op het serienummerplaatje), • het servicenummer (nummer achter het woord SERVICE op het typeplaatje binnenin het apparaat). Opmerking: Het omkeren van de deuren van het apparaat door onze klantenservice wordt niet beschouwd als een ingreep die onder de garantie valt. 14 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ART 766/NFV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ART 766/NFV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag