Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ARC 103 AP PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ARC 103 AP. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ARC 103 AP handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ARC 103 AP te teleladen.


WHIRLPOOL ARC 103 AP PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (50 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ARC 103 AP PRODUCT FICHE (50 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ARC 103 APPRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om de temperaturen in deze zone te waarborgen moet u erop letten dat de positie van het rooster niet veranderd wordt. In koelkasten met geforceerde luchtkoeling treft u geen symbool van de koudste zone aan, omdat de temperatuur er binnenin overal gelijk is. [. . . ] In koelkasten met geforceerde luchtkoeling treft u geen symbool van de koudste zone aan, omdat de temperatuur er binnenin overal gelijk is. TEMPERATUURWIJZER Voor een betere regeling is de koelkast voorzien van een temperatuurwijzer die het mogelijk maakt de gemiddelde temperatuur in de koudste zone te controleren. Let er dus op dat hij niet in een andere koelkast (de koudste zone zou niet dezelfde zijn) of voor andere toepassingen wordt gebruikt. In koelkasten met een bewaarvak bevindt het temperatuurwijzer zich in dit vak. CONTROLE VAN DE TEMPERATUUR IN DE KOUDSTE ZONE • Wanneer het apparaat al minstens 24 uur in werking is, is het mogelijk regelmatig na te gaan of de temperatuur in de koudste zone correct is en eventueel de thermostaat dienovereenkomstig te regelen, zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzingen in het hoofdstuk "Temperatuurregeling". De temperatuur in de koelkast is dan ook afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omgevingstemperatuur in het vertrek, de hoeveelheid voedsel die geconserveerd wordt, de frequentie waarmee de deur geopend wordt. • Zet de voedingsmiddelen zo neer dat er ongehinderd lucht tussendoor kan stromen. • Zet de levensmiddelen niet tegen de achterwand van het koelvak. CONSERVERING IN DE KOELKAST, AFHANKELIJK VAN HET TYPE VOEDINGSMIDDEL • Conserveer de voedingsmiddelen op grond van het type in het juiste gebied: Temperatuurzone: dranken, boter, kant-en-klare en eigengemaakte sauzen, harde kazen, verse groenten en fruit. Verszone: zuivelproducten, desserts op melkbasis, vette stoffen, zachte kazen. Koudste zone: vlees, gevogelte, vis, vleeswaren, bereide gerechten, gemengde salades, preparaten en desserts op basis van eieren of room, verse pasta, deeg voor vlaaien/hartige taarten/pizza, verse producten en kazen op basis van rauwe melk, gebruiksklare groenten die verkocht wordt in plastic zakken en meer in het algemeen alle verse producten waarvan de houdbaarheidsdatum geassocieerd is met een conserveringstemperatuur van +4°C of minder. De onderstaande schema’s zijn uitsluitend als globaal voorbeeld bedoeld. [. . . ] Verszone: zuivelproducten, desserts op melkbasis, vette stoffen, zachte kazen. Koudste zone: vlees, gevogelte, vis, vleeswaren, bereide gerechten, gemengde salades, preparaten en desserts op basis van eieren of room, verse pasta, deeg voor vlaaien/hartige taarten/pizza, verse producten en kazen op basis van rauwe melk, gebruiksklare groenten die verkocht wordt in plastic zakken en meer in het algemeen alle verse producten waarvan de houdbaarheidsdatum geassocieerd is met een conserveringstemperatuur van +4°C of minder. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ARC 103 AP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ARC 103 AP zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag