Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AMW 823 PRODUCTINFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AMW 823. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AMW 823 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AMW 823 te teleladen.


WHIRLPOOL AMW 823 PRODUCTINFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (634 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AMW 823 IX INSTRUCTION FOR USE (2078 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AMW 823PRODUCTINFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Technische gegevens zz Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm zz Afmetingen verpakt apparaat (HxBxD): 560 x 707 x 707 mm zz Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm zz Aansluitwaarde 2800 W zz Zekering 16 A zz Frequentie 50 Hz zz Spanning 230 V zz Gewicht apparaat 31, 6 kg zz Gewicht verpakt apparaat 34, 1 kg Accessoires zz Crisp™functie met Crisp™plaat zz Geëmailleerde bakplaat zz Rooster +8 +8 Voor technische informatie verwijzen we u naar de EU-productinformatie. Productkenmerken en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten. Teksten en/of afbeeldingen mogen niet gebruikt/gepubliceerd worden in andere media zonder voorafgaandelijke toestemming. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AMW 823

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AMW 823 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag