Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AMW 582 PRODUCTINFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AMW 582. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AMW 582 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AMW 582 te teleladen.


WHIRLPOOL AMW 582 PRODUCTINFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (377 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AMW 582PRODUCTINFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog zz Uitneembare watertank van 1, 5 liter zz Inclusief geperforeerde stoomovenpan en nietgeperforeerde stoomovenpan Technische gegevens en afmetingen zz Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm zz Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm zz Gewicht apparaat 27, 5 kg zz Gewicht verpakt apparaat 32, 5 kg zz Aansluitwaarde 2300 W zz Spanning 230 V zz Frequentie 50 Hz zz Zekering 10 A zz Inhoud ovenruimte 34 liter zz Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Voor technische informatie verwijzen we u naar de EU-productinformatie. Productkenmerken en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten. Teksten en/of afbeeldingen mogen niet gebruikt/gepubliceerd worden in andere media zonder voorafgaandelijke toestemming. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AMW 582

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AMW 582 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag