Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKZ 312 AV PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKZ 312 AV. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AKZ 312 AV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKZ 312 AV te teleladen.


WHIRLPOOL AKZ 312 AV PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (59 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AKZ 312 AV PROGRAM CHART (57 ko)
   WHIRLPOOL AKZ 312 AV INSTRUCTION FOR USE (245 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AKZ 312 AVPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] AKZ 312 NL BE PRODUKTINFORMATIEBLAD OVEN Eerste. . . Laatste: Steunhoogten 1. Bedieningspaneel Ventilator (niet zichtbaar) Verwarmingselement bovenwarmte Grillelement Ovenlampje Ventilator Verwarmingselement onderwarmte (niet zichtbaar) 8. Ovendeur 0 Uit Ovenlampje OVENFUNCTIES Laatste STATISCHE FUNCTIE Gebruik deze functie wanneer al het voedsel zich op dezelfde steunhoogte bevindt. [. . . ] Giet water in de opvangbak om de bodem te bedekken, zodat rook en vetspatten worden beperkt. - Draai het vlees ongeveer halverwege de bereidingstijd om. Bedieningsknop voor de kookzone linksachter* 0 6. 0 0 1 . . . 10 1 . . . 10 1 . . . 10 Bedieningsknop voor de kookzone rechtsachter* Bedieningsknop voor de kookzone rechtsvoor* Belangrijk: Een optionele set bestaande uit een ovendeurglas en bijbehorende monteringsonderdelen, kan bij de klantenservice worden verkregen. Het gebruik van de set heeft tot gevolg dat de temperatuur van de buitenkant van de oven wordt verlaagd en wordt ten zeerste aanbevolen als er kinderen in huis zijn. Artikelnr°: 4819 310 39186. ONTDOOIFUNCTIE Deze functie is zeer geschikt voor het ontdooien van diepvriesvoedsel tot kamertemperatuur. - Plaats het voedsel in de verpakking in de oven, om te voorkomen dat het uitdroogt. DE OVEN INSCHAKELEN Draai de keuzeknop op het gewenste symbool. • Draai de thermostaatknop met de klok mee naar de gewenste temperatuur. • Wanneer de oven op de gewenste temperatuur is, gaat het rode indicatielampje van de thermostaat uit. Einde van de bereidingstijd: • Zet de knoppen weer op de stand UIT (0 - •). . Indicatielampje “AAN” van kookplaat *De bedieningsknoppen van de kookplaat zijn niet onderling verwisselbaar. Na reiniging of onderhoud moeten ze op hun oorspronkelijke plaats worden teruggezet. 5019 310 53031 FUNCTIES KOOKPLAAT Op de bedieningsknoppen van de kookplaat is een numerieke schaal aangegeven die overeenkomt met de verschillende vermogensinstellingen, en een reeks functiesymbolen. WARMHOUDEN Deze functie maakt gebruik van een lager vermogen, zodat het voedsel warm gehouden kan worden nadat de bereiding is voltooid. Om de warmhoudfunctie uit te schakelen, de knop op een andere stand draaien. TWEE ZONE-FUNCTIE (afhankelijk van het model kookplaat) Deze functie bevindt zich op de kookzones linksvoor en linksachter. De twee zone-functie breidt het verwarmde gebied van de kookplaat uit, zodat u grote, ovale of rechthoekige pannen kunt gebruiken, Ga als volgt te werk: 1. Draai de knop op en wacht tot de restwarmte-indicator van de gekozen warme plaat begint te knipperen. Selecteer het gewenste vermogen door de knop tegen de klok in te draaien. [. . . ] Deze functie is alleen beschikbaar wanneer de restwarmte-indicator brandt. Verzeker u ervan dat de restwarmte-indicator van de betreffende kookzone brandt. Dit symbool verwijst niet naar een kookplaatmodus; het verwarmingselement krijgt geen stroom. 5019 310 53031 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AKZ 312 AV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AKZ 312 AV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag