Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKT 834/NE PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKT 834/NE. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AKT 834/NE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKT 834/NE te teleladen.


WHIRLPOOL AKT 834/NE PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (99 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AKT 834/NE GEBRUIKSAANWIJZING (233 ko)
   WHIRLPOOL AKT 834/NE INSTALLATION (298 ko)
   WHIRLPOOL AKT 834/NE PROGRAM CHART (100 ko)
   WHIRLPOOL AKT 834/NE INSTRUCTION FOR USE (229 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AKT 834/NEPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 5. 5 • Om de kookplaat te gebruiken draait u de knop(pen) naar rechts en zet u ze op de gewenste stroominstelling of symbool (ieder cijfer/symbool komt overeen met een andere stroominstelling/functie). [. . . ] • De functies van de kookplaat worden beschreven in het afzonderlijke “Productinformatieblad” voor de oven. N. B. : De ventilator blijft doorlopen tegen verschillende snelheden naargelang de temperatuurwaarden van de onderdelen als de kookplaat of de oven wordt gebruikt. De ventilator kan gedurende een bepaalde tijd blijven doorlopen om te verzekeren dat de onderdelen en de aansluitende keukenblokken voldoende zijn afgekoeld nadat het apparaat is uitgeschakeld. Bevestig de kookplaat met de 4 bijgeleverde schroeven (B) in de daarvoor bedoelde gaten. C B afb. 1 • Plaats de 4 klemmen (A), als die nog niet zijn aangebracht, rondom de lijst van de kookplaat in de al aanwezige sleuven, zie afb. 3 • Plaats de kookplaat in het gemaakte gat, zodat de veerklemmen (A) in de aanslagen van de beugels (C afb. [. . . ] 4 B) Als het werkblad van marmer of andere materialen (kunststof, keramiek, steen, etc. ) is, moet de kookplaat worden vastgezet met steunen, code 4819 310 18528. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AKT 834/NE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AKT 834/NE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag