Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKT 804/BA PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKT 804/BA. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AKT 804/BA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKT 804/BA te teleladen.


WHIRLPOOL AKT 804/BA PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (123 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AKT 804/BA INSTALLATION (298 ko)
   WHIRLPOOL AKT 804/BA PROGRAM CHART (124 ko)
   WHIRLPOOL AKT 804/BA INSTRUCTION FOR USE (229 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AKT 804/BAPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dubbele kookzone met stralingswarmte Ø 280 Kookzone met stralingswarmte Ø 145 Kookzone met stralingswarmte Ø 180 Display Belangrijk: Om onherstelbare schade aan het glaskeramisch oppervlak te vermijden mogen niet worden gebruikt: - pannen met een niet volledig vlakke onderkant. Alle esthetische defecten (krassen, vlekken op het oppervlak, enz. ) dienen onmiddellijk bij installatie gemeld te worden. 4 3 AFMETINGEN VAN DE KOOKPLAAT (mm) Type PLEAA 230 V ~ /400 V 3 N ~ 50 Hz 5, 6 kW 5019 319 01342 B F C E A D A B C Aan/Uit Keuze van de kookzone en verhoging van de hitte-instelling Verlaging van de hitte-instelling D E F Schakelt de dubbele kookzone aan/uit Kinderbeveiliging Timer Om de kookplaat aan te zetten moet de toets “A” ongeveer 2 seconden ingedrukt worden. [. . . ] De functie KINDERBEVEILIGING wordt ingeschakeld door de toets “E” ingedrukt te houden tot er een punt begint te branden boven de functietoets. De functie Kinderbeveiliging blokkeert alle andere functies van de kookplaat, met uitzondering van de Aan/Uit-toets “A”. Ook nadat de kookplaat uit- en weer ingeschakeld is, blijft deze functie ingeschakeld. Hij kan worden geannuleerd door de toets “E” ingedrukt te houden totdat de punt boven de functietoets verdwijnt. De TIMER-functie (indien beschikbaar) kan zowel als kookwekker alsook als timer voor een geselecteerde kookzone worden gebruikt. Om de timer te programmeren voor een bepaalde kookzone, moet eerst de gewenste kookzone worden geselecteerd met een van de toetsen “B”. Om de functie te selecteren, drukt u op de toets met het kloksymbool “F”. Er begint een punt te branden naast het display van de timer, die aangeeft welke kookzone geselecteerd is. Stel binnen 20 seconden de bereidingstijd in met de toetsen “F”-“C” (1-99 min). Na 20 seconden start de timerfunctie automatisch en blijft de rode punt branden. [. . . ] Als de kookzone uitgeschakeld wordt, blijft de restwarmte-indicator “H” aan of knippert afwisselend met “0”, totdat de temperatuur van de kookplaat een veilige hoogte bereikt heeft. BELANGRIJK: om veiligheidsredenen is de kookplaat voorzien van een automatische uitschakelfunctie. Langdurig gebruik van dezelfde hitte-instelling activeert de automatische uitschakeling van de kookzone (de kookzone wordt bijvoorbeeld uitgeschakeld nadat deze 1 uur op de maximale verhitting is ingesteld). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AKT 804/BA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AKT 804/BA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag