Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 891 IX INSTALLAZIONE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 891 IX. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AKR 891 IX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 891 IX te teleladen.


WHIRLPOOL AKR 891 IX INSTALLAZIONE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2143 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AKR 891 IX PROGRAM CHART (83 ko)
   WHIRLPOOL AKR 891 IX INSTRUCTION FOR USE (835 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AKR 891 IXINSTALLAZIONE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die obere Schraube (1) reguliert die hintere Rolle, sofern vorhanden, die untere Schraube (2) reguliert die vordere Rolle B (siehe Abb. [. . . ] Zet beide deuren open en verwijder de plint om bij de pootjes en de stelschroeven aan de linker- en rechterkant op de onderkant van de koelkast te kunnen komen (indien aanwezig). Met de bovenste schroef (1) kan het achterste wiel, indien aanwezig, afgesteld worden terwijl met de onderste schroef (2) het B voorste wiel (zie afbeelding B) afgesteld kan worden. Gebruik de bijgeleverd sleutel, indien aanwezig, om de nivelleerbouten af te stellen. Draai met de klok mee om het apparaat hoger te zetten, of tegen de klok in om het lager te zetten. Het kan nodig zijn om de nivelleerbouten en/of pootjes enkele slagen te draaien om de hellingshoek van de koelkast af te stellen. Nadat u het apparaat waterpas heeft gezet moet u zich ervan verzekeren dat beide pootjes de vloer raken om de koelkast veilig te kunnen laten werken. [. . . ] Opgehoogde panelen moeten op 5, 70 cm afstand van de achterrand van de hendel staan, zodat vingers de ruimte hebben om de hendel vast te grijpen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AKR 891 IX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AKR 891 IX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag