Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 860 IX PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 860 IX. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AKR 860 IX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 860 IX te teleladen.


WHIRLPOOL AKR 860 IX PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (40 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AKR 860 IX ENERGIELABEL (93 ko)
   WHIRLPOOL AKR 860 IX PRODUCTINFORMATIEBLAD (220 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AKR 860 IXPRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] PRODUCTFICHE AFZUIGKAPPEN MERK TYPENUMMER Het jaarlijkse energieverbruik Energie-efficiëntieklasse Hydrodynamische efficiëntie Hydrodynamische-efficiëntieklasse Verlichtingsefficiëntie Verlichtingsefficiëntieklasse Vetfilteringsefficiëntie Vetfilteringsefficiëntieklasse Luchtstroom bij minimum bij normaal gebruik Luchtstroom bij maximumsnelheid bij normaal gebruik Luchtstroom in de intensieve of boostmodus Akoestische A-gewogen geluidsemissie in de lucht bij minimumbij normaal gebruik Akoestische A-gewogen geluidsemissie in de lucht bij maximumsnelheid bij normaal gebruik Akoestische A-gewogen geluidsemissie in de lucht in de intensieve of boostmodus Het elektriciteitsverbruik in de uit-stand Het elektriciteitsverbruik in de stand-by-stand Whirlpool AKR 860 IX 66 kWh/jaar B 24. 60 % B 29 lux/W A 56 % E 240 m³/h 603 m³/h 0 m³/h 49 dB(A) re 1 pW 69 dB(A) re 1 pW 0 dB(A) re 1 pW 0W 0. 99 W [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AKR 860 IX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AKR 860 IX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag