Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 806 PRODUCTINFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 806. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AKR 806 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 806 te teleladen.


WHIRLPOOL AKR 806 PRODUCTINFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (227 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AKR 806 (1787 ko)
   WHIRLPOOL AKR 806 IX INSTALLATION (1243 ko)
   WHIRLPOOL AKR 806 IX PROGRAM CHART (1787 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AKR 806PRODUCTINFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] afstand tot gaskookplaat 650 mm zz Geluidsniveau (recirculatie): min. 61 dBA zz Spanning 220-240 V zz Frequentie: 50 Hz zz Aansluitwaarde: 250 W zz Gewicht apparaat 9 kg zz Gewicht verpakt apparaat 15 kg Accessoires zz 1 Aluminium vetfilter (uitwasbaar) Accessoires apart leverbaar zz Vaatwasserbestendige koolstoffilter voor recirculatie AMC 036 zz Aantal koolstoffilter(s) nodig: 1 Voor technische informatie verwijzen we u naar de EU-productinformatie. Productkenmerken en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten. Teksten en/of afbeeldingen mogen niet gebruikt/gepubliceerd worden in andere media zonder voorafgaandelijke toestemming. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AKR 806

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AKR 806 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag