Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 798 IX BEDIENUNGSANLEITUNG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 798 IX. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AKR 798 IX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 798 IX te teleladen.


WHIRLPOOL AKR 798 IX BEDIENUNGSANLEITUNG: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (854 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AKR 798 IX INSTRUCTION FOR USE (851 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AKR 798 IXBEDIENUNGSANLEITUNG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL INSTALLATIE EN GEBRUIK De minimale afstand tussen het steunoppervlak van de pannen op het kooktoestel en het laagste deel van de afzuigkap MAG NIET MINDER ZIJN dan 50 cm bij elektrische kooktoestellen en 65 cm bij kooktoestellen op gas of gemengd. [. . . ] Opmerking voor installatie en gebruik: Lees voordat u de afzuigkap installeert of gebruikt deze handleiding zorgvuldig door. De fabrikant aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor problemen, schade of brand die veroorzaakt is door het niet naleven van de instructies in deze handleiding. Markieren Sie die beiden äußeren Bohrstellen und führen Sie die Bohrungen aus. Die Laufzeit beträgt: Gebläsestufe 1 20 Minuten (Kontrollleuchte “L1” blinkt) Gebläsestufe 2 15 Minuten (Kontrollleuchte “L2” blinkt) Gebläsestufe 3 10 Minuten (Kontrollleuchte “L3” blinkt) Intensivstufe 5 Minuten (Kontrollleuchte “L4” blinkt) Drücken Sie während des Betriebs bei programmierter Laufzeit die Taste “1”, so schaltet die Abzugshaube ab. Drücken Sie die Taste “2”, so schaltet die Abzugshaube in die voreingestellte Gebläsestufe zurück. Drücken Sie die Taste “4”, so schaltet die Abzugshaube in den Modus Cooking. [. . . ] Drehen Sie die Verschlüsse um 90°, um die Filterhalterung abzunehmen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AKR 798 IX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AKR 798 IX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag