Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01 PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01 te teleladen.


WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01 PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6399 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01 PROGRAM CHART (6396 ko)
   WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01 INSTRUCTION FOR USE (559 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01PRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 5. PRODUCTINFORMATIEBLAD Kookzone met stralingswarmte Ø 180 Kookzone met stralingswarmte Ø 210 Kookzone met stralingswarmte Ø 145 Kookzone met stralingswarmte Ø 145 Display Belangrijk: Om onherstelbare schade aan het glaskeramische oppervlak te vermijden mogen niet worden gebruikt: - Potten met een niet volledig vlakke onderkant. [. . . ] Alle instellingen worden uitgeschakeld en geannuleerd als de + en - toetsen tegelijkertijd ingedrukt worden. BELANGRIJK: om veiligheidsredenen is de kookplaat voorzien van een automatische uitschakelfunctie, die de kookzone op zijn vroegst na een half uur uitschakelt op het maximale vermogen, of na 6 uur op het minimale vermogen, als er geen verandering in de instelling plaatsvindt. De SPECIALE FUNCTIES Duo-kookzone en Snel koken van kunnen voor elke kookzone apart in- of uitgeschakeld worden met deze toets. De juiste kookzone moet ingeschakeld worden om de speciale functies te kunnen instellen. De volgende speciale functies zijn beschikbaar (indien aanwezig): SNELKOOKFUNCTIE Met deze functie wordt de kookzone gedurende een bepaalde tijd tot de hoogste temperatuur verhit om iets aan de kook te brengen. Vervolgens wordt automatisch teruggeschakeld naar de gekozen instelling, om het koken voort te zetten (b. v. op de hoogste instelling + vervolgens automatische terugschakeling naar instelling 5). A B D De functie KINDERBEVEILIGING wordt met deze toets ingeschakeld, en aangeduid door een extra rood controlelampje. Met uitzondering van de aan- en uittoetsen van de kookplaat zijn alle andere toetsen vergrendeld. [. . . ] Gebruik geen agressieve en/of schuurmiddelen die het geëmailleerde oppervlak zouden kunnen beschadigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AKM 950/G/IX/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag