Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AFG 6636 DGT GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AFG 6636 DGT. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AFG 6636 DGT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AFG 6636 DGT te teleladen.


WHIRLPOOL AFG 6636 DGT GEBRUIKSAANWIJZING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (461 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AFG 6636 DGT INSTRUCTION FOR USE (484 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AFG 6636 DGTGEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Koudeaccu's (binnenin - indien aanwezig) conserveringszone invrieszone Opmerking: het uiterlijk van de laden en de accessoires kunnen van model tot model verschillen. Commando’s (afhankelijk van de modellen) D B A E C F G A Digitale temperatuurindicator B Geel lampje: geeft aan dat de functie snelvriezen actief is. [. . . ] E Regelknop voor de binnentemperatuur F Startknop voor de handelingen voor snelvriezen G Stopknop geluidssignaal. Inbedrijfstelling 1. Let op Als er op de digitale indicator slechts een lichtpuntje verschijnt, moet de knop D voor het aan-/ uitzetten van de diepvriezer worden ingedrukt. Wacht totdat de temperatuur die op de indicator wordt weergegeven -12°C bereikt. Zet het voedsel dat ingevroren moet worden en/of het al diepgevroren voedsel in de diepvriezer. Het geluidssignaal en het rode lampje C treden in werking; het display knippert de hoogste temperatuur die bereikt is na de black-out. Oorzaak De deur is langer dan 1 minuut open blijven staan. De binnentemperatuur is hoger dan -12°C. Oplossing Sluit de deur Druk op de knop G: wacht tot de temperatuur onder 12°C daalt. Druk op de knop G: het display geeft opnieuw de aanwezige binnentemperatuur aan. Alarm temperatuursensor Alarm lange black-out De temperatuursensor is defect. De stroom ontbreekt zolang, dat de binnentemperatuur waarden bereikt waarbij niet gegarandeerd kan worden dat het voedsel goed geconserveerd blijft. Het temperatuuralarm kan ook geactiveerd worden nadat de deur lang heeft opengestaan, of nadat er vers voedsel in de diepvrieszone gezet is; de tijdelijke temperatuurverhoging die gesignaleerd wordt, is niet van invloed op de perfecte conservering van het al ingevroren voedsel. Ontdooien 1. Haal de stekker uit het stopcontact of schakel de hoofdschakelaar uit. [. . . ] Haal de stekker uit het stopcontact of schakel de hoofdschakelaar uit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AFG 6636 DGT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AFG 6636 DGT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag