Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AFB 829/A PROGRAMMA OVERZICHT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AFB 829/A. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AFB 829/A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AFB 829/A te teleladen.


WHIRLPOOL AFB 829/A PROGRAMMA OVERZICHT: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (295 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AFB 829/A PRODUCTFICHE (49 ko)
   WHIRLPOOL AFB 829/A PRODUCTINFORMATIEBLAD (420 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AFB 829/APROGRAMMA OVERZICHT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Deze functie wordt automatisch na 48 uur uitgeschakeld. DE GB FR NL ES PT IT GR SE NO DK FI Functie stand-by Om de functie Stand-by te activeren toets A gedurende 3 seconden indrukken, het apparaat wordt uitgeschakeld. Om het apparaat weer in te schakelen opnieuw op toets A drukken. Signalering van alarmen Indicatielampje Temperatuuralarm Oorzaak Oplossing Controlelampje B gaat De binnentemperatuur Houd de deur gesloten branden is hoger dan -12 °C tot het alarm uitgeschakeld wordt. Opmerking: Het temperatuuralarm kan ook afgaan nadat de deur langdurig heeft opengestaan of nadat u verse levensmiddelen in de invrieszone geplaatst hebt; de tijdelijke temperatuursverhoging is niet van invloed op de perfecte conservering van de reeds ingevroren levensmiddelen. Ontdooien 1. Druk gedurende 3 seconden op de knop A om de vriezer in/uit te schakelen. Trek de stekker uit het stopcontact of schakel de hoofdschakelaar uit. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AFB 829/A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AFB 829/A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag