Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ADG 7653/1 A PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ADG 7653/1 A. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ADG 7653/1 A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ADG 7653/1 A te teleladen.


WHIRLPOOL ADG 7653/1 A PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (53 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ADG 7653/1 APRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] PRODUCTFICHE AFWASAUTOMAAT MERK TYPENUMMER AANTAL COUVERTS ENERGIE-EFFICIËNTIEKLASSE Whirlpool ADG 7653/1 A++ 13 A++ Energieverbruik 261 kWh per jaar, gebaseerd op 280 standaard afwascycli met koud water en het verbruik in low-power modus. [. . . ] Het werkelijke waterverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt. Efficiëntieklasse voor het drogen A op een schaal van G (minst efficiënt) tot A (meest efficiënt). Het “Eco 50°” programma is het standaard afwasprogramma waarop de informatie op het label en de fiche betrekking heeft. Dit programma is geschikt om normaal vervuilde vaat te reinigen; het is het meest efficiënte programma op het gebied van energie- en waterverbruik. [. . . ] DUUR VAN DE AFWASCYCLUS VOOR HET Eco 50° PROGRAMMA DUUR SLUIMERSTAND GELUIDSEMISSIE DB(A) RE 1 PW INSTALLATIE 240 min 3 min 44 Volledig geïntegreerd [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ADG 7653/1 A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ADG 7653/1 A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag