Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ADG 7433 FD PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ADG 7433 FD. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL ADG 7433 FD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL ADG 7433 FD te teleladen.


WHIRLPOOL ADG 7433 FD PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (53 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL ADG 7433 FD ENERGIELABEL (142 ko)
   WHIRLPOOL ADG 7433 FD PRODUCTINFORMATIEBLAD (376 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL ADG 7433 FDPRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt. [. . . ] ENERGIEVERBRUIK “Eco 50°” PROGRAMMA VERBRUIK IN SLUIMERSTAND VERBRUIK IN OFF-MODUS 0. 92 kWh 1. 50 W 0. 50 W Waterverbruik 3080 liter per jaar, gebaseerd op 280 standaard afwascycli. Het werkelijke waterverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt. Dit programma is geschikt om normaal vervuilde vaat te reinigen; het is het meest efficiënte programma op het gebied van energie- en waterverbruik. DUUR VAN DE AFWASCYCLUS VOOR HET Eco 50° PROGRAMMA DUUR SLUIMERSTAND GELUIDSEMISSIE DB(A) RE 1 PW INSTALLATIE 240 min 3 min 48 Volledig geïntegreerd [. . . ] Dit programma is geschikt om normaal vervuilde vaat te reinigen; het is het meest efficiënte programma op het gebied van energie- en waterverbruik. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL ADG 7433 FD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL ADG 7433 FD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag