Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL 245 268 80 GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL 245 268 80. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL 245 268 80 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL 245 268 80 te teleladen.


Mode d'emploi WHIRLPOOL 245 268 80
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL 245 268 80 INSTRUCTION FOR USE (250 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL 245 268 80GEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] OPMERKING: Voor een correct ventilatie, raden wij aan een opening van minstens 500 x 80 mm, of een gelijkwaardige opening, vrij te houden in het onderste gedeelte van de behuizing. • Houd tevens minimaal 5 mm vrij tussen de bovenste rand van de oven en de onderste rand van de kookplaat: deze opening mag niet worden belemmerd door strips of kruiselingse rails van de behuizing 31 ELEKTRISCHE AANSLUITING • Waarschuwing: Niet op de netspanning aansluiten alvorens de aansluiting van de oven is afgerond. Wees er zeker van dat de elektrische aansluiting en de installatie van de oven wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde technicien volgens de aanwijzingen van de fabrikant en in overeenstemming met de plaatselijk geldende veiligheidsvoorschriften. De installateur is verantwoordelijk voor de correcte elektrische aansluiting van de oven en voor de inachtneming van de veiligheidsvoorschriften. [. . . ] Rooster 3 Het rooster kan worden gebruikt voor het grillen van voedsel of als ondersteuning van bakplaten, cakevormen en andere bereidingsschalen. Het rooster kan in iedere steun worden bevestigd. Katalytische platen (afhankelijk van model) 4 De katalytische platen bevatten een microporeuze laag die vetspetters absorbeert. Wij raden aan de oven iedere keer te reinigen als zeer vet voedsel wordt bereid. Om de oven te reinigen verwarmen tot 200°C als deze leeg is en aan laten staan gedurende ongeveer een uur. Daarna, als de oven is afgekoeld, met een vochtige spons voedselresten, indien nodig, verwijderen. Gebruik geen schuurmiddelen of reinigingsmiddelen - dit kan de katalytische laag van email beschadigen. Spit (afhankelijk van model) 5 Gebruik het spit zoals wordt aangegeven in het bijbehorende hoofdstuk in de afzonderlijk bijgeleverde productbeschrijving. Kit Pannenset 6 De set bestaat uit een rooster 6a , een vetvanger 6b en één of twee tangen 6c . Dit accessoire moet op het rooster worden gezet 3 en worden gebruikt met de grillfunctie. 2 3 4 5 6 6a 6b 6c 34 KOOKTABEL N. B. : De ovenfuncties zijn afhankelijk van het model: raadpleeg de afzonderlijk bijgeleverde productbeschrijving. Voedsel Statische functie Functie van de ventilator Statische functie + ventilator SteunSteunSteunBereiBereiBereiTemp. hoogte dingstijd dingstijd dingstijd °C vanaf °C vanaf °C vanaf (Min. ) (Min. ) (Min. ) beneden beneden beneden Vlees Lamsvlees (1, 5 kg) Geitenvlees (1, 5 kg) Schapenvlees (1, 5 kg) Kalfsvlees (1, 5 kg) Rundvlees (1 kg) Varkensvlees (1 kg) Konijn (1, 5 kg) Kip (1 kg) Kalkoen (3 kg) Gans (2 kg) Eend (1, 5 kg) 220 220 220 220 220 220 220 220 220 220 220 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 160 180 180 200 180 180 180 250 250 220 225 200 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 80-90 80-90 80-90 80-90 70-80 70-80 80-90 65-75 140-160 100-120 80-90 45-55 45-55 45-55 45-55 45-55 45-55 40-50 40-50 40-50 40-50 40-50 60-70 60-70 70-80 35-45 40-50 40-50 45-55 30-40 30-35 50-60 50-60 20-30 35-45 15-20 40-50 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 180 180 180 180 180 180 180 180 180 180 180 180 200 200 150 160 160 190 150 170 160 220 250 200 200 180 2 2 2 2 2 2 3 2 2 2 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 3 2 3 3 3 3 3 3 3 1-3 2-3 3 2 1-3 3 1-3 2 75-85 75-85 75-85 75-85 65-75 65-75 75-85 60-70 130-150 90-100 75-85 40-50 40-50 40-50 40-50 40-50 35-45 35-45 35-45 35-45 30-35 40-50 55-65 55-65 65-75 30-40 45-55 45-55 45-50 25-35 30-40 45-55 50-60 30-40 35-45 15-20 45-55 180 180 180 175 175 175 180 200 180 200 200 170 170 170 170 170 170 170 170 170 170 170 180 190 190 150 160 170 180 140 170 170 220 250 190 190 180 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2-4 2-4 2 2 2 2 2-4 2 70-80 70-80 70-80 70-80 60-70 60-70 70-80 55-65 120-140 85-95 70-80 40-50 40-50 40-50 40-50 40-50 30-40 30-40 30-40 30-40 30-40 45-55 50-60 55-65 60-70 40-50 45-55 40-50 45-55 20-30 30-35 50-60 50-60 20-30 35-45 15-20 40-50 Vis (~ 1 kg) Schelvis Baars Zalm Tonijn Forel Visfilets (1 kg) Zwaardvis Tonijn Zalm Kabeljauw Visfilet Groenten Gevulde paprika's Gevulde tomaten Gebakken aardappelen Gegratineerd Desserts etc. Cake Cake met vulling (fruit - kaas) Taart Appelstrudel Koekjes Soesjes Pastei Brood Pizza Lasagne Vol-au-vent Soufflé N. B. : De aangegeven bereidingstijden en temperaturen zijn bedoeld als richtlijn. De ovenfuncties zijn afhankelijk van het model. Raadpleeg de afzonderlijk bijgeleverde productbeschrijving. 35 KOOKTABEL Voedsel Grill Steunhoogte vanaf beneden 4 4 4 4 4 4 4 4 3 Bereidingstijd (Min. ) 20-30 15-20 20-30 20-30 15-25 15-25 20-30 30-40 35-45 - Grill - Ventilator Steunhoogte vanaf beneden 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 2 2 2 Bereidingstijd (Min. ) 30-40 20-40 30-40 30-40 20-30 25-35 35-45 40-50 40-50 60-70 90-100 90-120 80-90 50-60 Temp. °C Lendestuk Kalfslapjes Worstjes Varkenskarbonade Vis Kippenbouten Kebab Magere varkensribbetjes Halve kip Hele kip Braadstuk (varkensvlees, rundvlees, kalfsvlees) (~ 1 kg) Eend Lamspootjes Rosbief 250 250 250 250 225 225 225 225 225 - Temp. °C 225 225 225 225 220 200 200 200 200 200 175 180 200 200 DE OVEN EN DE ACCESSOIRES REINIGEN • Als u klaar bent met het bereiden van het voedsel, de oven laten afkoelen en vervolgens reinigen om te voorkomen dat aangekoekt voedsel verder inbakt. Als voedselresten vastzitten, een ovenreiniger gebruiken en de instructies op de verpakking ervan opvolgen. Reinig de buitenkant van de oven met een spons en warm water. Gebruik geen schuurmiddelen of pannensponsjes. Gebruik een vloeibaar reinigingsmiddel om het venster van de ovendeur te reinigen. Reinig de accessoires in de afwasmachine of met de hand met een ovenreiniger. [. . . ] • Staat de keuzeknop van de oven op “0”, ?• Controleer of de temperatuur en de functie zijn ingesteld. • Als het elektronische display van de programmeerknop de mededeling “OFF” weergeeft, op een willekeurige toets drukken om de oven te herstellen en de klok instellen. Controleer of de mechanische programmeerknop (afhankelijk van model) is ingesteld op . • 37 KLANTENSERVICE Alvorens contact op te nemen met de klantenservice: 1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL 245 268 80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL 245 268 80 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag