Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1 PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1 te teleladen.


WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1 PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (402 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1 INSTALLATION (151 ko)
   WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1 PROGRAM CHART (401 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1PRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Na het vervangen van het filter op de toets "Reset alarm" drukken tot het symbool weer permanent gaat branden. Alleen voor Europa 00800-40088400 - www. whirlpool. eu/myfridge Vriesvak P Automatische ijsmaker . [. . . ] • de beveiligingen van de elektrische installatie in uw woning goed werken. • Schakel de functie uit (zie Beknopte Handleiding). Alarm Blackout. Klinkt als er een langdurige stroomonderbreking Om het geluidssignaal uit te schakelen, op de knop voor is geweest die geleid heeft tot een verhoging van de temperatuur uitschakeling van de alarmen drukken. Op het display knippert de hoogste temperatuur de levensmiddelen voordat u ze consumeert. Om het geluidssignaal uit te schakelen, op de knop voor uitschakeling van de alarmen drukken. Wacht 2-3 uur tot de geschikte conserveringstemperatuur bereikt is voor een normale lading van het apparaat. Volg voor het vervangen van het filter de aanwijzingen op de vermeld zijn in de Gebruiksaanwijzing. Wacht lang genoeg om de vriezer een geschikte temperatuur te laten bereiken. Raadpleeg de Beknopte Handleiding om de automatische ijsmaker weer in te schakelen (alleen bij sommige modellen). Controleer of het apparaat is aangesloten op de waterleiding en of de kraan opengedraaid is. 02/10 - Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool, USA - © Copyright Whirlpool Europe s. r. l. wijzigingen voorbehouden - Printed in Italy Het apparaat maakt lawaai: Het symbool "Antibacterieel filter" is Antibacterieel filter verzadigd (indien aanwezig). Waterfilter raakt/is verzadigd (indien aanwezig). Misschien is er een probleem met de elektriciteitsvoorziening van Het bedieningspaneel is uit en/of het apparaat het apparaat werkt niet Als het apparaat voorzien is van een ijs- en waterdispenser: Een nieuw apparaat heeft ongeveer een nacht nodig om de ideale temperatuur te bereiken voor het produceren van ijs. De automatische ijsmaker is misschien niet ingeschakeld (het is alleen bij sommige modellen mogelijk om hem uit te schakelen). Misschien komt het water niet aan bij de automatische ijsmaker. Misschien is de functie "Stand-by" (afhankelijk van het model) of "Eco mode" ingeschakeld. Als de motor te lang in werking blijft Op warme dagen, of als het warm is in het vertrek, zal de motor natuurlijk langer draaien. [. . . ] Vervang het lampje (zie de Gebruiksaanwijzing, paragraaf "Onderhoud en Reiniging" Schakel de functie uit (zie Beknopte Handleiding). De dispenser geeft geen water als er op de hendel gedrukt wordt De dispenser levert geen ijs wanneer er op de hendel gedrukt wordt. Het is normaal dat dit niet werkt als de deur van het vriesvak open staat, of als de ijsbak niet goed geïnstalleerd is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL 20RI-D3 L A /1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag