Gebruiksaanwijzing WACOM BAMBOO SPARK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WACOM BAMBOO SPARK. Wij hopen dat dit WACOM BAMBOO SPARK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WACOM BAMBOO SPARK te teleladen.


WACOM BAMBOO SPARK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2970 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WACOM BAMBOO SPARK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laad uw stylus op door deze aan te sluiten op uw computer of USB-oplader, middels de meegeleverde kabel. [. . . ] Herhaal stap 5 – 7 als u voor de eerste keer met een andere app koppelt. Com/finelinego voor meer informatie over uw stylus en hoe u met apps koppelt. Elke keer wanneer u een app toevoegt, koppelt u uw stylus door op de knop te drukken. Indicatieleds: Batterij bijna leeg Opladen Inschakelen 2 sec Uitschakelen 2 sec Koppelen Gekoppeld Ga voor technische ondersteuning en het registreren van uw product naar wacom. [. . . ] Perfecte oplossingen voor uw stylus: Bamboo Paper-app en Inkspace-cloudservice. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WACOM BAMBOO SPARK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WACOM BAMBOO SPARK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag