Gebruiksaanwijzing VISONIC TOWER FAMILY BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing VISONIC TOWER FAMILY. Wij hopen dat dit VISONIC TOWER FAMILY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing VISONIC TOWER FAMILY te teleladen.


VISONIC TOWER FAMILY BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (315 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding VISONIC TOWER FAMILYBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] TOWER Detector Familie ® Robuuste detectoren voor uitdagende omgevingen ­ De nieuwe generatie in detectie www. visonic. com Een nieuwe dimensie in Het leveren van betrouwbare bewegingsdetectie in onze moderne maatschappij wordt een steeds grotere uitdaging. [. . . ] · Een centrale processor analyseert en verwerkt de signalen afkomstig van de acht Quad detectoren en maakt de uiteindelijke beslissing of het een echte of vals alarm is op basis van intelligente algoritmes. · Gebaseerd op Visonic's gepatenteerde True Motion Recognition (TMRTM) algoritme en adaptieve actief buiten IR anti-masking technologie. TOWER-20AM Bekabeld TOWER-20AM MCW Draadloos DE TOWER-20AM levert optimale detectie in zelfs de meest barre weersomstandigheden - zoals stormen met regen, hagel, sneeuw, bliksem, stof, sterke wind, en ook in de felle zon en koplampen van auto's. De Tower-20AM kan helder onderscheid maken tussen de beweging van een menselijk lichaam, wuivende bomen en struiken en kleine dieren, waardoor vals alarm tot een absoluut minimum wordt beperkt en toch een doeltreffende oplossing tegen reële bedreigingen wordt geboden. detectie Gepatenteerde technologie levert uitstekende prestaties V-Slot® technologie ­ de innovatieve V-Slot is een opvallend kleine, verzonken holle venster dat zeer hoge weerstand biedt tegen omgevingsfactoren en vandalisme, met een hogere gevoeligheid. ® Toonaangevende optica · Combinatie elliptisch-parabolische spiegel optica - Creëert een uitzonderlijk efficiënte spiegel die optimale detectie en gevoeligheid biedt met een groter bereik en een hogere optische versterking. · Obsidian Black MirrorTM technologie - Superieure zwarte spiegeloptiek die gebruik maakt van een uniek, nikkel obsidiaan-achtig reflecterend oppervlak dat fungeert als een selectief optisch filter voor infrarood energie. Dit elimineert vrijwel alle witlicht interferentie afkomstig van direct zonlicht of koplampen van auto's, en zorgt ook voor meer gevoeligheid. Ongekende anti-masking bescherming* - Superieur Actief IR anti-masking techniek die vrijwel onverslaanbare bescherming biedt tegen het afplakken van het gezichtsveld van de detector. Het IR schild beschermt de volledige ontrek van de venster vanuit elke hoek, inclusief kruipzones. Langs de randen van de venster zijn kleine groeven aangebracht die een diffractief infrarood patroon over de venster projecteren. [. . . ] Tel (+44-870) 730 0800 ·Germany Tel (+49) 211 600 6960 ·Nordic Tel (+47) 6758 0843 ·Poland Tel (+48-22) 639 3436 ·South Africa Tel (+27) 84 577 8668 For more information, visit us at: www. visonic. com or info@visonic. com [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING VISONIC TOWER FAMILY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding VISONIC TOWER FAMILY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag