Gebruiksaanwijzing VISONIC TOWER-20AM BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing VISONIC TOWER-20AM. Wij hopen dat dit VISONIC TOWER-20AM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing VISONIC TOWER-20AM te teleladen.


VISONIC TOWER-20AM BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (182 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding VISONIC TOWER-20AMBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] TOWER -20AM ® Superieure (draadloze) buitendetector met anti-masking Het betrouwbaar detecteren van indringers in een buitenomgeving is uiterst moeilijk. [. . . ] · Een centrale microprocessor ontvangt de detectiesignalen van alle afzonderlijke PIR detectoren en analyseert deze, rekening houdend met de detectietijd, amplitude, omgevingstemperatuur, de snelheid van de beweging, de grootte van het object en de richting van de beweging. Vervolgens worden de detectiesignalen in relatie tot aangrenzende detectoren vergeleken en wordt berekend of een echt alarm gerechtvaardigd is gebaseerd op de detectiesignalen van de overige PIR detectoren. Uniek, robuust, vandaal bestendig ontwerp · V-Slot® venster technologie in combinatie met spiegel optiek maakt het mogelijk om een relatief klein en verzonken venster te gebruiken die maximale weerstand biedt tegen omgevingsinvloeden en vandalisme. Toonaangevende optiek Combinatie van elliptische-parabolische spiegel optiek Innovatievetechnologiecreëerteenuitzonderlijkefficiëntespiegel met extreem weinig optisch verlies en levert een groter bereik, uitstekende detectie gevoeligheid en hoge vals alarm immuniteit. Obsidian Black Mirror TM technologie Uniek, nikkel-gebaseerdeobsidian-achtigreflecterendoppervlak fungeertalseenselectiefoptischfiltervoorinfrarodeenergieen elimineert vrijwel witlicht interferentie. Uitgebreid, vrijwel onverslaanbare anti-masking bescherming · Complete IR perimeter schild Dome-achtige IR schild beschermt de V-slot vanuit elke invalshoek inclusief de kruipzone. [. . . ] Tel (+44-870) 730 0800 ·Germany Tel (+49) 211 600 6960 ·Nordic Tel (+47) 6758 0843 ·Poland Tel (+48-22) 639 3436 ·South Africa Tel (+27) 84 577 8668 For more information, visit us at: www. visonic. com or info@visonic. com [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING VISONIC TOWER-20AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding VISONIC TOWER-20AM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag