Gebruiksaanwijzing VISONIC TOWER 20 AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing VISONIC TOWER 20 AM. Wij hopen dat dit VISONIC TOWER 20 AM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing VISONIC TOWER 20 AM te teleladen.


VISONIC TOWER 20 AM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (779 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   VISONIC TOWER 20 AM DATASHEET (182 ko)
   VISONIC TOWER 20 AM INSTALLATION (682 ko)
   VISONIC TOWER 20 AM INSTALLER GUIDE (802 ko)
   VISONIC TOWER 20 AM INSTALLER GUIDE REV 0 (924 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding VISONIC TOWER 20 AM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Intelligente bescherming tegen sneeuw, regen, stof, wind en direct zonlicht. Immuun voor huisdieren tot 18kg, zonder concessies te doen aan de detectie. [. . . ] De elektronica van dit product is getest conform de daarvoor geldende normen en voldoet aan `Class B digital device', van Part 15 van de FCC normen. Volgens deze norm voldoet het product aan een meer dan redelijke immuniteit van invloeden van buitenaf in een particuliere toepassing. Indien het product conform installatie instructies worden geïnstalleerd, dan kan dit geen gevolgen hebben voor radio en TV signalen. Desondanks is dit geen garantie dat het draadloos product geen invloed heeft op radio en TV signalen in een particuliere woning. Indien een storing optreedt dan kan dit gecontroleerd worden door het draadloos product aan en uit te schakelen en één of meerdere van de volgende handelingen te verrichten: ­ Richt of verplaatst de antenne van de ontvanger. ­ Sluit de voedingsbron van de ontvanger aan op een ander elektra groep dan die van de radio of televisie. Indien gewenst kunnen zij zorgdragen voor een juiste afvoer van het product. GARANTIE Visonic Limited (de "Fabrikant") garandeert uitsluitend aan de oorspronkelijke aankoper (de "Aankoper") dat alleen dit product ("het Product") vrij is van defecten in materiaal en vakkundigheid bij normaal gebruik en onderhoud, over een periode van twaalf (12) maanden vanaf de datum van levering door de Fabrikant. Deze Garantie geldt uitsluitend op voorwaarde dat het Product correct werd geïnstalleerd, onderhouden en bediend bij normaal gebruik conform de aanbevolen installatie- en bedieningsinstructies van de Fabrikant. Deze Garantie is niet van toepassing op producten die omwille van een andere reden, te bepalen door de Fabrikant, defect zijn, zoals een verkeerde installatie, het niet volgen van de aanbevolen installatie- en gebruiksinstructies, verwaarlozing, sabotage, misbruik of vandalisme, ongeval, wijzigingen aan het product, of reparatie door anderen dan de Fabrikant. De Fabrikant houdt niet voor dat dit Product niet gecompromitteerd en/of misleid kan worden of dat het Product elk overlijden, persoonlijke en/of lichamelijke verwonding en/of schade aan eigendommen als resultaat van een inbraak, diefstal, brand of andere gebeurtenis kan voorkomen of dat het Product in alle gevallen een adequate waarschuwing of bescherming zal geven. Een goed geïnstalleerd en onderhouden product vermindert enkel het risico van dergelijke gebeurtenissen zonder waarschuwing, maar het is geen verzekering of garantie dat zo'n gebeurtenis niet zal plaatsvinden. [. . . ] Elke bepaling in deze garantie die in strijd is met de Wetgeving in de staat of het land waar het Product wordt geleverd, is niet van toepassing. Waarschuwing: De gebruiker dient de installatie- en gebruiksinstructies van de Fabrikant op te volgen en onder andere het Product en het hele systeem minstens eenmaal per week te testen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING VISONIC TOWER 20 AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding VISONIC TOWER 20 AM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag