Gebruiksaanwijzing VISONIC MCT-234 NB INSTALLATION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing VISONIC MCT-234 NB. Wij hopen dat dit VISONIC MCT-234 NB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing VISONIC MCT-234 NB te teleladen.


VISONIC MCT-234 NB INSTALLATION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (270 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding VISONIC MCT-234 NBINSTALLATION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De MCT-234 / MCT-234 NB (smalle band) is een miniatuur CodeSecure (rolling code) 4-knops zender (4 functies), ontworpen voor gebruik in het geavanceerd draadloos high-security alarm systeem de PowerMax / PowerMax+. Transmissie komt tot stand door op een van de vier knoppen te drukken. [. . . ] Tevens zal nu een "low battery" melding worden verzonden bij elk verzonden bericht. Code Secure ontvangers zijn ontworpen om deze melding te identificeren en dan de corresponderende uitgang aan te sturen. "Leer", voor het testen, eerst de ID code van de MCT-234 / MCT-234 NB in op de ontvanger, zoals is beschreven in de handleiding van de betreffende ontvanger. Sta ongeveer 3 m van de ontvanger (of draadloze centrale) en druk op de knop met het gesloten slot. Bedien de zender vanaf verschillende locaties om te zien of er locaties zijn die buiten het bereik vallen, of locaties waar transmissie wordt geblokkeerd door muren of grote objecten, of waar de transmissie wordt benvloed door structurele materialen Notitie: Wanneer "dode" locaties een probleem vormen, herplaats de ontvanger op een andere locatie. Levensduur batterij: 1 jaar (MCT-234) / 3 jaar (MCT-234 NB) (bij normal gebruik) Let Op!Risico van explosie als de batterij door een onjuist type wordt vervangen. De batterij moet in ieder geval elke 12 maanden vervangen worden, of zodra de LED begint te knipperen bij transmissie. Een vervangingsbatterij zoals de 12 V alkaline Golden Power A23 (of een gelijkwaardige batterij) is bij de meeste elektronica zaken verkrijgbaar. Gebruik een kleine schroevendraaier om de miniatuurschroef aan de achterzijde los te maken. Gebruik nooit schuurmiddelen of oplosmiddelen zoals benzine, aceton of thinner. De draadloze systemen van de fabricant zijn erg betrouwbaar en naar hoge standaarden getest. [. . . ] Daar de MCT-234 / MCT-234 NB met de batterij wordt geleverd, is deze meteen klaar om getest te worden. Modulation: ASK (modulation d'amplitude en tout ou rien) Codage: 28-bits adresse, 4-bits code fonction et 32-bits code tournant. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING VISONIC MCT-234 NB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding VISONIC MCT-234 NB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag