Gebruiksaanwijzing VARTA MINI CHARGER FOR AAA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing VARTA MINI CHARGER FOR AAA. Wij hopen dat dit VARTA MINI CHARGER FOR AAA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing VARTA MINI CHARGER FOR AAA te teleladen.


VARTA MINI CHARGER FOR AAA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (768 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding VARTA MINI CHARGER FOR AAA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer of de batterijen met de juiste polariteit zijn geplaatst en of elke batterij de beide contactpunten raakt. [. . . ] Tips voor het op de juiste manier opladen · Als u batterijen van een apparaat of toestel vervangt, dient u deze zo snel mogelijk te laden om ze voor een volgend gebruik gereed te hebben. ⷠVoor de best laadresultaten gebruikt u uw Varta oplader in combinatie met de Varta 'Rechargeable Power Accus' en Varta 'Ready2Use'. veiligheid · Deze oplader is uitsluitend bestemd voor het laden van oplaadbare batterijen. Het laden van een ander type batterijen (alkaline, RAM, zinkkool) kan exploderen van de cellen veroorzaken en in het ernstigste geval tot verwondingen leiden. Neem in geval van schade of het onjuist functioneren contact op met uw Varta-dealer. ⷠVoor deze Varta-oplader geldt een garantietermijn van 3 jaar. [. . . ] Bescherm ons milieu Meer informatie over het verwijderen of afvoeren van batterijen vindt u op: www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING VARTA MINI CHARGER FOR AAA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding VARTA MINI CHARGER FOR AAA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag