Gebruiksaanwijzing UNIVERSAL REMOTE CONTROL SBC RU 252/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing UNIVERSAL REMOTE CONTROL SBC RU 252/00. Wij hopen dat dit UNIVERSAL REMOTE CONTROL SBC RU 252/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing UNIVERSAL REMOTE CONTROL SBC RU 252/00 te teleladen.


UNIVERSAL REMOTE CONTROL SBC RU 252/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (463 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding UNIVERSAL REMOTE CONTROL SBC RU 252/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De SBC RU 230 kan tot 3 afstandsbedieningen van bijna elk merk vervangen voor tv’s (TV) en videorecorders (VCR), zelfs als de oorspronkelijke afstandsbediening kwijt of stuk is. U kunt de SBC RU 230 meteen gebruiken voor Philips-tv’s en -videorecorders. Om apparatuur van een ander merk te bedienen moet u eerst de SBC RU 230 programmeren aan de hand van 3 eenvoudige stappen. [. . . ] Door de overige toetsen in combinatie met SHIFT uit te proberen kunt u nog meer functies van uw apparatuur vinden. PROGRAMMEREN DOOR INTOETSEN VAN EEN CODE Om de SBC RU 230 te kunnen programmeren voor het bedienen van uw apparatuur, moet u de eerste code voor uw apparaat opzoeken in de merkenlijst op pagina 37. € De indicator knippert tweemaal om aan te geven dat het programmeren gelukt is. € Druk op enkele toetsen van de SBC RU 230 om te controleren of de code werkt bij uw apparatuur. Werkt de code, schrijf deze dan op op de binnenkant van het batterijdeksel van de SBC RU 230. € Als uw apparatuur niet op de juiste manier reageert, probeer dan de volgende code uit de codelijst tot het apparaat reageert. € Als geen enkele van de codes uit de lijst werkt, ga dan naar het hoofdstuk PROGRAMMEREN MET AUTOMATISCH ZOEKEN. € Herhaal de stappen 1 tot en met 3 voor elk apparaat dat u wilt bedienen. PROGRAMMEREN MET AUTOMATISCH ZOEKEN Controleer voor u begint of uw apparaat de infraroodsignalen kan ontvangen. Het apparaat moet aan staan, er mag niets tussen u en het apparaat in staan en u moet recht voor het apparaat zitten. Als u de functies van een videorecorder wilt programmeren plaats dan eerst een cassette in de recorder en start het afspelen. Wanneer de juiste code voor uw apparaat gevonden is dan wordt het apparaat (tv) uitgeschakeld of stopt de videorecorder met spelen. € De indicator knippert tweemaal om aan te geven dat het programmeren gelukt is. Opmerkingen – Zet uw apparatuur opnieuw aan en druk op de toetsen van de SBC RU 230 om te controleren of ze werken zoals het hoort. [. . . ] Wilt u echter een tweede tv bedienen, voer dan de volgende stappen uit: 1. € Volg nu de procedure in het hoofdstuk PROGRAMMEREN DOOR INTOETSEN VAN EEN CODE om de code voor uw tweede tv in te voeren. GRATIS BELLEN MET DE HELPLIJN Heeft u problemen met uw Philips universele afstandsbediening, bel dan gratis met onze helplijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING UNIVERSAL REMOTE CONTROL SBC RU 252/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding UNIVERSAL REMOTE CONTROL SBC RU 252/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag