Gebruiksaanwijzing TRUST PANORA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TRUST PANORA. Wij hopen dat dit TRUST PANORA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TRUST PANORA te teleladen.


TRUST PANORA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3536 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TRUST PANORA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Klicken Sie auf die Pfeile, um die Aktion hinzuzufügen/zu löschen. [. . . ] Hot Cells – gemakkelijke sneltoetsen voor veelgebruikte functies - Ga naar het tabblad ‘Hot Cells’ om de cellen te activeren/uit te schakelen. - Klik op een specifieke cel of een functie toe te wijzen of te wissen. - Klik op om een nieuwe functie toe te wijzen of op om de functie van de geselecteerde cel te wissen. Functieknoppen - Ga naar het tabblad ‘Function Buttons’ en klik op de specifieke knop om de functie aan te passen. - Klik op om een nieuwe functie toe te voegen of op om de functie van de geselecteerde knop te wissen. Functiewiel - Ga naar het tabblad ‘Function Wheel’ en klik op de actie die u wilt toevoegen/wissen. [. . . ] ***Drukgevoeligheid moet worden ondersteund door het gebruikte programma. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TRUST PANORA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TRUST PANORA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag